Bilgisayar anlamsız crash

blood_

80+
Reaksiyon skoru
9
9060 xt 5 7500f kullanıyorum az önce bilgisayarı bu gün ilk kez açtım ve valorantı başllatıtım alt tab attım ve dızzzz diye bir ses geldi bilgisayarım kendine reset attı nedeni ne olabilir
veya hangi parçadan dolayı olabilir

9060 xt 5 7500f kullanıyorum az önce bilgisayarı bu gün ilk kez açtım ve valorantı başllatıtım alt tab attım ve dızzzz diye bir ses geldi bilgisayarım kendine reset attı nedeni ne olabilir
veya hangi parçadan dolayı olabilir
Bir çok sebebi olabilir ama alt+tab yaptıktan sonra PSU'da ani voltaj iniş çıkışı olduğu için PSU'dan kaynaklanabilir.
Şuan nasıl bilgisayarınız? Anakart, PSU modeliniz nedir? Birde hwmonitör ile 12v-5v-3.3v değerlerini atar mısınız hocam?

Bir çok sebebi olabilir ama alt+tab yaptıktan sonra PSU'da ani voltaj iniş çıkışı olduğu için PSU'dan kaynaklanabilir.
Şuan nasıl bilgisayarınız? Anakart, PSU modeliniz nedir? Birde hwmonitör ile 12v-5v-3.3v değerlerini atar mısınız hocam?
anakart modelim asus prime b 650m-r kasa modelim cougar MX220 onun psu'sunu kulllanıyorum hwmonitör ne demek onun hakkında bir bilgim yok şimdiden teşekkürler

HWMonitör'ü buradan indirebilirsiniz
Bu mudur kasanız? 650w görünüyor içerisinde tam modelini kasanızdan bakıp söylerseniz daha iyi olur bakabilirim PSU modeline. Ama siz önce HWMonitör indirip tekrar bir oyun girin HWMonitör açıkken. 12V-5V-3.3V değerlerine bir bakalım.

HWMonitör'ü buradan indirebilirsiniz
Bu mudur kasanız? 650w görünüyor içerisinde tam modelini kasanızdan bakıp söylerseniz daha iyi olur bakabilirim PSU modeline. Ama siz önce HWMonitör indirip tekrar bir oyun girin HWMonitör açıkken. 12V-5V-3.3V değerlerine bir bakalım.
1758295051720.webp
dediğin şeyler yanlış anlamadıysam bunlar kasa modelimde sisizin attığınıız linkdeki kasa

Güzel hocam PSU sağlıklı görünüyor oyun oynarken çektiniz değil mi?
hayır masa üstünde iken oyunda da çekeyim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1758295819827.webp
oyun oynarken de böyle

Son düzenleme:
PSU sağlıklı görünüyor hocam 🧿
Bunu sadece bir kez yaşadıysanız ani bir dalgalanma da yaşanmış olabilir sistem içerisinde.
Expo da kararsızlık yaşanmış olabilir,
PSU modeli çok iyi değilse ani iniş çıkış sebebiyle yaşanmış olabilir.
Ekran kartı clock geçişleri de yapabiliyor alt+tab yaptığında.
Canınızı sıkacak bir durum PSU üzerinden görünmüyor ama tekrarlar ise bu durum,
daha detaylı anlamaya çalışırız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,078
Üyeler
185,372
Son üye
KOS_Memoo
Geri