Bir çok sebebi olabilir ama alt+tab yaptıktan sonra PSU'da ani voltaj iniş çıkışı olduğu için PSU'dan kaynaklanabilir.9060 xt 5 7500f kullanıyorum az önce bilgisayarı bu gün ilk kez açtım ve valorantı başllatıtım alt tab attım ve dızzzz diye bir ses geldi bilgisayarım kendine reset attı nedeni ne olabilir
veya hangi parçadan dolayı olabilir
anakart modelim asus prime b 650m-r kasa modelim cougar MX220 onun psu'sunu kulllanıyorum hwmonitör ne demek onun hakkında bir bilgim yok şimdiden teşekkürlerBir çok sebebi olabilir ama alt+tab yaptıktan sonra PSU'da ani voltaj iniş çıkışı olduğu için PSU'dan kaynaklanabilir.
Şuan nasıl bilgisayarınız? Anakart, PSU modeliniz nedir? Birde hwmonitör ile 12v-5v-3.3v değerlerini atar mısınız hocam?
HWMonitör'ü buradan indirebilirsiniz
Bu mudur kasanız? 650w görünüyor içerisinde tam modelini kasanızdan bakıp söylerseniz daha iyi olur bakabilirim PSU modeline. Ama siz önce HWMonitör indirip tekrar bir oyun girin HWMonitör açıkken. 12V-5V-3.3V değerlerine bir bakalım.![]()
DOWNLOADING HWMONITOR_1.59.EXE | CPUID
Voltages, temperatures and fans speed monitoringwww.cpuid.com
![]()
Cougar MX220 RGB 650W 80+ Siyah Mesh USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cougar MX220 RGB 650W 80+ Siyah Mesh USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Güzel hocam PSU sağlıklı görünüyor oyun oynarken çektiniz değil mi?Alıntıyı görüntüle dediğin şeyler yanlış anlamadıysam bunlar kasa modelimde sisizin attığınıız linkdeki kasa
hayır masa üstünde iken oyunda da çekeyim hemenGüzel hocam PSU sağlıklı görünüyor oyun oynarken çektiniz değil mi?