Bilgisayar aşırı takılıyor

Reaksiyon skoru
0
İ5 4570
XFX rx 470 4gb
8gb ddr3 1600mhz
normal kullanimda hicbir sorun yok ama oyuna girince buyuk bir fps dususu yasiyorum valorantta 100 fps gosteriyor ama saniye basi takılmalar oluyor diger oyunlarda da ayni sekilde bu sistem darbogaz mi yapiyor yoksa baska bir sorun kaynaklı mıdır

SSD var mı sistemde?

ek 8gb ram takarak işi çözebilirsin.
2. olarakta kasanın temizliğini ve macun değişimini yap.

bi format çak ya da virüs girmiştir

Oyun içinde sıcaklıklar artıyor olabilir haliyle throttlestop olur, sıcaklıktan dolayı işlemci frekans düşürür fps aniden yere çakılır. msi afterburner veya nzxt cam ile oyun içi sıcaklıkları kontrol et duruma göre hareket edilebilir

RAM yetmiyor olabilir. MSI afterburner açıp oyun içinde neler olduğunu incelemen lazım.

İ5 4570
XFX rx 470 4gb
8gb ddr3 1600mhz
normal kullanimda hicbir sorun yok ama oyuna girince buyuk bir fps dususu yasiyorum valorantta 100 fps gosteriyor ama saniye basi takılmalar oluyor diger oyunlarda da ayni sekilde bu sistem darbogaz mi yapiyor yoksa baska bir sorun kaynaklı mıdır
Ram yetersiz 16gb yapınız.

İ5 4570
XFX rx 470 4gb
8gb ddr3 1600mhz
120lik Ssd'Ye Kurmuşsun Ama En Az Bi 40GB Boş Alanın Olmalı Ki Ssd Tam Verim Çalışsın Birde Ek Olarak Bi 8Gb Daha Ekle Sisteme Ve Bakımlarını Macun Değişimini Yap

Ram 16gb yap. SSD yükselt yada alan aç. Format at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin o anlık takılmalar ramden yüksek ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood