Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
böyle bir şey ümkünmü mümkünse nasıl yapılabilir
değil die biliyorum anakart yerine wallpaper koy çalışabilir (!)böyle bir şey ümkünmü mümkünse nasıl yapılabilir
deniyorum (!)değil die biliyorum anakart yerine wallpaper koy çalışabilir (!)
şüyüzden sordum unlost pc topladığında kendi logosu geliyordudeğil die biliyorum anakart yerine wallpaper koy çalışabilir (!)
bazı anakartların özel yazılımı var bununla ilgili ama onlar dışında nasıl oluyor bilmiyorumdeniyorum (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
şüyüzden sordum unlost pc topladığında kendi logosu geliyordu
ya o sanırım uyku modu gibi bir şey çünki açıldığı zaman herzaman anakart çıkardeniyorum (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
şüyüzden sordum unlost pc topladığında kendi logosu geliyordu
unlost topladığında anakart markası yerine logosu çıkıyordu bunu bizde yapabilirmiyiz diye sordumya o sanırım uyku modu gibi bir şey çünki açıldığı zaman herzaman anakart çıkar
hangi anakartların var büyük ihtimalle benimkinde yoktur (gigabyte b450m s2h)bazı anakartların özel yazılımı var bununla ilgili ama onlar dışında nasıl oluyor bilmiyorum
MM tool adlı bir yazılım ile yapılıyormuş dene istersenunlost topladığında anakart markası yerine logosu çıkıyordu bunu bizde yapabilirmiyiz diye sordum
her zaman değil bios dan kapatmak var benim anakartımda ama yerine koyuluyor mu bilmiyorum anakartım: S2H b450ya o sanırım uyku modu gibi bir şey çünki açıldığı zaman herzaman anakart çıkar
reis link atar mısın bende matkap yeri çıktıMM tool adlı bir yazılım ile yapılıyormuş dene istersen
bendedereis link atar mısın bende matkap yeri çıktı
üzülme dostumpcm olsada bende yapsam üzüldüm ha