Furkanrenda
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar yardım edermisiniz the last of us oynarken aynı zamanda x platformda yayın açıyordum ve pc bi anda kapandı mavi ekran vs gelmedi sadece bi anda kapandı ve tekrar açılmadı herşeyi denedim güç kablosunu değiştirmeyi bilgisayarın soğumasını ram’leri sökmeyi vs. Power tuşunu bastığım zaman fanlar dönermiş gibi olup dönmüyo sanırım elektirik gelmiyo zorlanıyo gibi ve tık tık tık diye ses geliyor psu tarafından sebebi nedir arızalı parça psu’mu sizce
SİSTEMİM-3070 Tİ 8GB 8x2 16GB RAM RYZEN 5 5600 VE 7 ADET RGB FANI VAR BUNLAR İÇİN 550W BİR PSU KULLANIYORUM SİSTEMİ YAKLAŞIK 1 SENE ÖNCE KURDUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY YAŞAMAMIŞTIM ÇOK DAHA ÇOK FPS OYUNLARI OYNUYORDUM İLK DEFA BÖYLE BİR HİKAYELİ OYUN OYNADIM VE ONDAN SONRA OLDU.
SİSTEMİM-3070 Tİ 8GB 8x2 16GB RAM RYZEN 5 5600 VE 7 ADET RGB FANI VAR BUNLAR İÇİN 550W BİR PSU KULLANIYORUM SİSTEMİ YAKLAŞIK 1 SENE ÖNCE KURDUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY YAŞAMAMIŞTIM ÇOK DAHA ÇOK FPS OYUNLARI OYNUYORDUM İLK DEFA BÖYLE BİR HİKAYELİ OYUN OYNADIM VE ONDAN SONRA OLDU.