ESKİBİRDOST
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Bütçe
- 250
Bilgisayar için lazım 200 lira civarına hangisini almalıyım bir sürü seçenek varda hangisi iyi bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Bilgisayar için lazım 200 lira civarına hangisini almalıyım bir sürü seçenek varda hangisi iyi bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Eyw hocam sağolunbundan kullanıyorum memnunum güvenilir marka 5.0 yazıyor ama bana 5.3 gelmişti sanırım hepsi 5.3
bu bende de var tavsiye ederim iş görüyorbundan kullanıyorum memnunum güvenilir marka 5.0 yazıyor ama bana 5.3 gelmişti sanırım hepsi 5.3
bundan kullanıyorum memnunum güvenilir marka 5.0 yazıyor ama bana 5.3 gelmişti sanırım hepsi 5.3
hocam buna max kaç cihaz bağlanıyor?bende almayı düşünüyorumdabu bende de var tavsiye ederim iş görüyor
ben 4 tane bağladım sorunsuz belki daha fazla da bağlanıyodurhocam buna max kaç cihaz bağlanıyor?bende almayı düşünüyorumda
peki memnun olmadığınız bir konu varmıben 4 tane bağladım sorunsuz belki daha fazla da bağlanıyodur
3 senedir kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım benim işimi fazlasıyla görüyo , genelde klavye mouse kulaklık bağlamak için kullanıyorumpeki memnun olmadığınız bir konu varmı