Neler Yeni

Bilgisayar Donma Sorunu ve Olası Nedenler

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Alper Kaplan
arkadaşlar arkada warp açık roblox discord kayıt uygulaması spotify youtubede 1-2 video açıktı ama izlemiyodum sadece açık. Oyundayken bişey oldu bi anda dondu ekran böyle 5 fps e düşer gibi mouse takıla takıla 10 saniye sonra ilerliyor zar zor görev yöneticisini açtım işlemci kullanımı falan %30 falan sıcaklıklarıda 50-55 derece aynı şekil gpuda %60 kullanım 60 derece falan. tam kapatacaktım pc yi siyah ekran oldu geldi hemen düzeldi. İlk defa oluyor neden oldu sizce?

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Arsak
arkadaşlar arkada warp açık roblox discord kayıt uygulaması spotify youtubede 1-2 video açıktı ama izlemiyodum sadece açık. Oyundayken bişey oldu bi anda dondu ekran böyle 5 fps e düşer gibi mouse takıla takıla 10 saniye sonra ilerliyor zar zor görev yöneticisini açtım işlemci kullanımı falan %30 falan sıcaklıklarıda 50-55 derece aynı şekil gpuda %60 kullanım 60 derece falan. tam kapatacaktım pc yi siyah ekran oldu geldi hemen düzeldi. İlk defa oluyor neden oldu sizce?
Sistemin nedir hocam ? Ayrıca win 11 24H2 mi kullanıyorsun ? Bu windows sürümü problemli çünkü alt tab atarken de çok sorun yaratıyor.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin nedir hocam ? Ayrıca win 11 24H2 mi kullanıyorsun ? Bu windows sürümü problemli çünkü alt tab atarken de çok sorun yaratıyor.
evet daha 2 gün öncemi ne güncelledim işlemci 7500f ekran kartı 4060ti

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Arsak
evet daha 2 gün öncemi ne güncelledim işlemci 7500f ekran kartı 4060ti
Hocam problem tamamen windowstan kaynaklı maalesef. Henüz bildiğim kadarıyla da fixlenmedi. Ben de aynı durumu yaşadım sıfırdan kurulum yapıp 23H2 kurdum. Sorunsuz şu an.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Alper Kaplan
Hocam problem tamamen windowstan kaynaklı maalesef. Henüz bildiğim kadarıyla da fixlenmedi. Ben de aynı durumu yaşadım sıfırdan kurulum yapıp 23H2 kurdum. Sorunsuz şu an.
nasıl yaptınız zor mu? birde aşırı rahatsız etmediği sürece kullanabilirim sıkıntı yok fixlenir umarım

xTURANN

80+ Silver
WARP veya başka bir VPN kullanmayın. Boş yere veri sızıntısı riski.

GoodbyeDPI işinizi çözmüyorsa onunla beraber ekstra olarak DNS girin.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Alper Kaplan
WARP veya başka bir VPN kullanmayın. Boş yere veri sızıntısı riski.

GoodbyeDPI işinizi çözmüyorsa onunla beraber ekstra olarak DNS girin.
hocam konu veri sızıntısı değilki şimdi :D kurtarmadan geri dön yapsam eski sürüme geçer mi?

xTURANN

80+ Silver
hocam konu veri sızıntısı değilki şimdi :D kurtarmadan geri dön yapsam eski sürüme geçer mi?
Yedeğin alındığı tarih ve eski güncelleme dosyalarının silinmemiş olması gerekli. O Durumda geçebilir.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Alper Kaplan
Yedeğin alındığı tarih ve eski güncelleme dosyalarının silinmemiş olması gerekli. O Durumda geçebilir.
bilgisayarı sıfırlıyor mu? dosyalarınızı geri indirmeniz gerekir falan yazıyorda

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emin
tam geri dönücektim 23h2 ye güncelleme dosyaları silindi diyor bu güncelleme ne zaman geldi?

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emin
Top Bottom