Ensar
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,147
- İsim
- Ensar
Son 1 haftadır bilgisayar garip bir şekilde donuyor, mouse hareket ediyor ama tıklayınca hiçbir tepki vermiyor. Ctrl+Alt+Del falanda çalışmıyor. Mecburen kasadan kapatıyorum. 1-2 kere oldu bir şey yoktur düzelir dedim, ama günde en az 1 kere kesin oluyor. Windows 11 kullanıyorum.
Sizce Windows ile alakalı bir sorun mu, yoksa virüs mü bulaşmıştır?
Ya da donanımsal (Zannetmiyorum) bir sorun mu vardır?
Sorunun çözülmesi için yaptıklarım:
Virüs taraması yaptım, kısa bir süre Memtest86 testini yaptım, işlemci stres testi, ekran kartı stres testi yaptım, en son bilgisayarı sıfırladım ama sorunum çözülmedi.
Edit: Bilgisayarı sıfırladım, düzeldi sandım ama düzelmemiş. Valorant oynarken altta tarayıcıdan bir şeye bakıyordum sonra yine aynı şekilde dondu mouse hareket ediyor sesler geliyor ama herhangi bir tepki vermiyor.
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: Inno3D GTX 1660 SUPER
Anakart: Biostar B450MH
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: WD 320GB 7200RPM
RAM: Crucial Ballistix 8GB 3000MHz CL15 (8X2)
Kasa: DarkFlash Aquarius Mesh
PSU: GameGaraj 550W 80+ Bronz
Sizce Windows ile alakalı bir sorun mu, yoksa virüs mü bulaşmıştır?
Ya da donanımsal (Zannetmiyorum) bir sorun mu vardır?
Sorunun çözülmesi için yaptıklarım:
Virüs taraması yaptım, kısa bir süre Memtest86 testini yaptım, işlemci stres testi, ekran kartı stres testi yaptım, en son bilgisayarı sıfırladım ama sorunum çözülmedi.
Edit: Bilgisayarı sıfırladım, düzeldi sandım ama düzelmemiş. Valorant oynarken altta tarayıcıdan bir şeye bakıyordum sonra yine aynı şekilde dondu mouse hareket ediyor sesler geliyor ama herhangi bir tepki vermiyor.
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: Inno3D GTX 1660 SUPER
Anakart: Biostar B450MH
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: WD 320GB 7200RPM
RAM: Crucial Ballistix 8GB 3000MHz CL15 (8X2)
Kasa: DarkFlash Aquarius Mesh
PSU: GameGaraj 550W 80+ Bronz
Son düzenleme: