StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,198
Hocam BIOS'a giriş yapabiliyorsanız ayarlarınızı sıfırlayabilir misiniz ?
Sağolun teşekkürlerOnu tam olarak bilmiyorum benim önereceğim şey win 10 a temiz şekilde geçmeniz ama daha bilgili arkadaşlar vardır illaki yardımcı olurlar size
Hocam zaten intel dtt dışında bios ayarı değiştirmedimHocam BIOS'a giriş yapabiliyorsanız ayarlarınızı sıfırlayabilir misiniz ?
İşlemciye gerekirse overvolt yap birde işlemci normalde kaç derece görüyorBugünden beri böyle asus z790 p wifi anakart var i7 14700k işlemci 4070ti super ekran kartı 750w msi bi power var
70-80İşlemciye gerekirse overvolt yap birde işlemci normalde kaç derece görüyor
Overvolt dene istersen keşke amd alsaydın70-80
Bende pişman oldum ya intelin 14700k 14900 e yaklaştığı için ve oyunlarda intel daha performanslı gözüktüğü için almıştım keşke 7800x3d alsaymışımOvervolt dene istersen keşke amd alsaydın
Vatandan aldım ankartı ve işlemciyi iade alırlar mıBende pişman oldum ya intelin 14700k 14900 e yaklaştığı için ve oyunlarda intel daha performanslı gözüktüğü için almıştım keşke 7800x3d alsaymışım
Daha 1 ay oldu herhaldeBende pişman oldum ya intelin 14700k 14900 e yaklaştığı için ve oyunlarda intel daha performanslı gözüktüğü için almıştım keşke 7800x3d alsaymışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatandan aldım ankartı ve işlemciyi iade alırlar mı
Zaten senin anakarta yeni gelecek intel işlemciler gelmiyecek yeniden geçmiş olsunBende pişman oldum ya intelin 14700k 14900 e yaklaştığı için ve oyunlarda intel daha performanslı gözüktüğü için almıştım keşke 7800x3d alsaymışım
Vatandan aldım ankartı ve işlemciyi iade alırlar mı
Evet platform değişecekZaten senin anakarta yeni gelecek intel işlemciler gelmiyecek yeniden geçmiş olsun
Denediniz mi peki BIOS ayarlarını değiştirmeyi?Sağolun teşekkürler
Hocam zaten intel dtt dışında bios ayarı değiştirmedim