Çözüldü✓ Bilgisayar Fan Yağı Önerisi

Reaksiyon skoru
31
bilgisayar fanlarından ses gelmeye başladı içini açtığımda yağı kalmadığını farkettim önerebileceğiniz yağ markası falan varmı

bilgisayar fanlarından ses gelmeye başladı içini açtığımda yağı kalmadığını farkettim önerebileceğiniz yağ markası falan varmı
ince gres alabilirsin sıvı hızlı dönerken dışa atar gres i de az süreceksin fanı söküp

Fanlar ses yapmaya başladıysa yağla çözemezsin göbek kısmı aşınmıştır. 1-2 hafta keser yine başlar iyice artar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hypc
Fanlar ses yapmaya başladıysa yağla çözemezsin göbek kısmı aşınmıştır. 1-2 hafta keser yine başlar iyice artar.
senin dediğin 10-15 yıllık fanlarda olur 5-6 yıllık fanlarda öyle bişey olması için aşırı ince plastikten üretim yapılması gerekir bilp bilmeden her şeye atlamanın lüzumu yok

senin dediğin 10-15 yıllık fanlarda olur 5-6 yıllık fanlarda öyle bişey olması için aşırı ince plastikten üretim yapılması gerekir bilp bilmeden her şeye atlamanın lüzumu yok
Aynen bilmeden atlıyorum :D

yağı sürdükden sonra 1 gram ses olmadı daha üzerinden kaç ay geçmesine rağmen
Post automatically merged:

29 ağustosta yağladığımı varsayarsak bugün 27 şubat

Rulman gresi gibi jelimsi gresi basacan içine sonra bant çekecen üstüne istese de ses yapamaz

Geri