İçinde sevgi yoksa hevestir, sevgiye yönel. O sana doğru yolu gösterecektir. Kendimi bildim bileli bu tarz elektronik parça ve pc lere merakım vardı hiç sıkılmıyorum çatır çatır oynuyorum 2 evladım var. İş var. Hepsini seviyorum
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama 12-13K gibi bi para verip birkaç ay sonra bırakırım diye tereddütteyim. Evde eski bi laptobum var ve geforce now üzerinden ets 2 oynuyorum. Başka oyunlar pek sarmıyor beni eskisi kadar. Sizce sistem toplamak geçici bi heves mi? 3-4 ay boyunca maaşı biriktirip sistem almak pişmanlık mıdır?
Arkadaşlar yorumlarınızı hayretle okudum, 27 yaşındayım 10 yaşımdan beri pc ile haşır neşirim sadece üniversitede 4 sene playstation kullandım. Çok şükür şimdi bir işim var bir eşim var fırsat bulduğum her an oyun oynuyorum. Zamanınızın kıymetini bilin. Eskiden pc başına oturup da saatlerce hikayeli oyunlar oynardım artık zaman bulamıyorum. Zamanınız varken tadını çıkartın
8-9 senedir PC ile uğraşıyorum hobi olarak evimde birden fazla PC oldu son 1 senedir işten fırsat bulamıyorum artık evde PC de yok olsada zamanım pek yok arıyor muyum dersen hayatım yine devam ediyor hatta daha çok eğitim programlarına yöneldim onlarla vakit geçiriyorum
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama 12-13K gibi bi para verip birkaç ay sonra bırakırım diye tereddütteyim. Evde eski bi laptobum var ve geforce now üzerinden ets 2 oynuyorum. Başka oyunlar pek sarmıyor beni eskisi kadar. Sizce sistem toplamak geçici bi heves mi? 3-4 ay boyunca maaşı biriktirip sistem almak pişmanlık mıdır?
Engin fikirlerimi belirtmek isterim.
Bilgisayar dediğimiz alet sadece oyundan ibaret değildir. Günlük hayatta ki işlerimize de çok büyük oranda yardımcı olur. Sunum yapacağımız zamanlar mobile göre çok daha profesyonel sunumlar yapabiliriz. Faydaları saymakla bitmez. Sadece oyun oynayan insanlar için geçici heves olabilir ama direkt bilgisayarı baz alırsak geçici heves değildir demek istiyorum.
Saygılar...
Arda