Neler Yeni

Yardım Bilgisayar gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa
Beyler aurora 240 ml sıvı soğutucu aldım kasama taktırdım ve eve geldiğinden beri kasayı açıyorum 2 dk geçiyor bi anda kapanıyor ne yapacagım bilen acil yardım etsin

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Beyler aurora 240 ml sıvı soğutucu aldım kasama taktırdım ve eve geldiğinden beri kasayı açıyorum 2 dk geçiyor bi anda kapanıyor ne yapacagım bilen acil yardım etsin
yanlış bağlantı yapmış olabilirsin kasa fazla yük binmiş olup kısa devreye sokmuş olma ihtimalin var.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Soğutucuyu düzgün takamadıysan işlemci aşırı ısındığından dolayı sistem kapanıyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berk
Belki soğutmayı tam bağlamadın o yüzden ısınıp kapanıyor olabilirmi

emmi

80+
Merhaba , Sıvı Soğutma Pompasını Doğru Yerleştirmemiş Olabilir Veya Pompa Çalışmıyor Olabilir.
Önce Tam Olarak Oturup Oturmadığına Bak , Daha Sonra İse Pompanın Çalışıp Çalışmadığını Kabloları Kontrol Et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
PSU ne? Prizde topraklama var mı?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Soğutucuyu ben takmadım bilgisayarcıya götürdüm o taktı
Belki düzgün takamamıştır ya da çok fazla macun sürmüştür ya da macun sürmeyi unutmuştur bence kontrol et.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tüm sistem özelliklerinin detayları ile yazarmısın, artıdan sistemin parçalarını kontrol et, işlemcinin üstüne soğutucu düzgün takılmışmı gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa
Tüm sistem özelliklerinin detayları ile yazarmısın, artıdan sistemin parçalarını kontrol et, işlemcinin üstüne soğutucu düzgün takılmışmı gibi.
Şimdi baktım işlemci 120 dereceye yaklaşınca sistem otomatik kapanıyor fanlardan ses geliyor esinti de var dışa doğru ana işlemci felaket ısınıyor çözümü nedir

Top Bottom