Neler Yeni

Bilgisayar güç gitmemesi

atakans53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
atakan
Şimdi arkadaşlar anlatıyorum ama biraz garip gelebilir 1 hafta memlekete gittim eve geldikten sonra güç tusuna basıyorum açılmıyor bilgisayarcıya getirdim adam tuşa bastı açıldı direk bir şeyyi yok falan dedi eve geldim tekrar açılmıyor bilgisayar tekrar bilgisayarcıya getirdim yine adam tek tıkla açtı bilgisayarı evin elektriginde sorun var dedim yan komşudan üçlü çektim bilgisayar yine açılmadı komşunun klimayı açtım bilgisayar tek tık açıldı nem kapsa diyorum nemini almak için 1 gün klimanın karsısında beklettim ama yine azıcık nem aldıgı zaman büyük ihtimal açılmıyor sorun nerede olabilir arkadaşlar anakart diyeceğim bilgisayar açılıyor PSU diyeceğim sorunsuz calısıyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım bende anlamadım sorun ne olabilir arkadaşlar.

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Yerini yadırgadı herhalde. Anlam veremedim açıkçası.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Uzay montaj kurulum yapın, aklıma başka bir şey gelmiyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün
turnavida ile anakartı çalıştır bide öyle dene

atakans53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
anakart kısa devre falan yapıyordur diye sünger koyup öyle montaj yaptım kasaya aynı yine :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle çalısıyor zaten bilgisayar power tusunda da sorun yok
Süngerleri çıkartın, bilgisayar açıldığında unutursanız yakarsınız kötü kokar.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün
En İyi Cevap
7
Şimdi arkadaşlar anlatıyorum ama biraz garip gelebilir 1 hafta memlekete gittim eve geldikten sonra güç tusuna basıyorum açılmıyor bilgisayarcıya getirdim adam tuşa bastı açıldı direk bir şeyyi yok falan dedi eve geldim tekrar açılmıyor bilgisayar tekrar bilgisayarcıya getirdim yine adam tek tıkla açtı bilgisayarı evin elektriginde sorun var dedim yan komşudan üçlü çektim bilgisayar yine açılmadı komşunun klimayı açtım bilgisayar tek tık açıldı nem kapsa diyorum nemini almak için 1 gün klimanın karsısında beklettim ama yine azıcık nem aldıgı zaman büyük ihtimal açılmıyor sorun nerede olabilir arkadaşlar anakart diyeceğim bilgisayar açılıyor PSU diyeceğim sorunsuz calısıyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım bende anlamadım sorun ne olabilir arkadaşlar.
Evin prizlerden gelen voltajını kontrol edin. Güç kaynağı ile priz arasında ki kabloyu kontrol edin.

En İyi Cevap
7
yan komşumdan üçlü çektim yine aynı ve yan komşumda da yapıyor açılmama sorununu ama ne hikmetse klimayı açtıgım zaman bilgisayar açılıyor
O zaman evin elektrik hattında problem olabilir. Multimetre ile prizden gelen şehir voltajını kontrol etmeniz lazım klima açıkken ve kapalı iken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,342
Üyeler
165,971
Son üye
iphonebedevisi
Top Bottom