Bilgisayar için basit kulaklık veya mikrofon önerisi lazım.

VeVx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Bütçe
800
Arkadaşlar bilgisayarda bazen mikrofon kullanmak için bazen de kulaklık olsun diye basit bir kablolu kulaklık almayı düşünüyorum da. Bu telefonların yanında çıkan gibi.

Örneğin kablolu apple earpods düşünüyorum da. Bilgisayarda kullanılır mı kablosunun uzunluğu falan yeter mi bilemedim. Bir tane kulak üstü kulaklık var ama onunda mikrofonu çok kötü. bir tane de kulak içi kablosuz var xiaomi redmi buds 6 onun da mikrofonu çok kötü. İnsanlara sesim çok kötü gidiyor. Kayıtlarda falan sanki 50 mt ileriden sesleniyormuşum gibi ses çıkıyor.

Almışken sadece mikrofon da almak istemiyorum. Basit kullanılan bir kablolu kulaklık alayım diyorum. Kablosuzlar pahalı oluyor çünkü.

Bütçeye 800 yazacağım ama ne kadar ucuza çözebilirsem o kadar iyi olur.

Ya da sadece basit bir mikrofon önerir misiniz? Bazı satıcılar basit yaka mikrofonları satıyor 100-200-300 liraya falan o şekilde sorunu çözebilir miyim?

Arkadaşlar bilgisayarda bazen mikrofon kullanmak için bazen de kulaklık olsun diye basit bir kablolu kulaklık almayı düşünüyorum da. Bu telefonların yanında çıkan gibi.

Örneğin kablolu apple earpods düşünüyorum da. Bilgisayarda kullanılır mı kablosunun uzunluğu falan yeter mi bilemedim. Bir tane kulak üstü kulaklık var ama onunda mikrofonu çok kötü. bir tane de kulak içi kablosuz var xiaomi redmi buds 6 onun da mikrofonu çok kötü. İnsanlara sesim çok kötü gidiyor. Kayıtlarda falan sanki 50 mt ileriden sesleniyormuşum gibi ses çıkıyor.

Almışken sadece mikrofon da almak istemiyorum. Basit kullanılan bir kablolu kulaklık alayım diyorum. Kablosuzlar pahalı oluyor çünkü.

Bütçeye 800 yazacağım ama ne kadar ucuza çözebilirsem o kadar iyi olur.

Ya da sadece basit bir mikrofon önerir misiniz? Bazı satıcılar basit yaka mikrofonları satıyor 100-200-300 liraya falan o şekilde sorunu çözebilir miyim?
300 TL'ye alacağın kulaklık veya mikrofondan bir şey bekleme. git iem kulaklık al keyfine bak.

Bi tane splitter aldım bakalım onlar normal kulaklık girişini çift jack girişi ile bölüyorlarmış. Bir de öyle deneyeceğim.

PTT uygulamasına ₺75 kupon veriyormuş. Bütçene yakın fiyata alınabilir.

Bütçe artırabilirsen H2002D'de alınabilir. Combatry kuponu ile siyah ve yeşil olanı 900 civarına denk geliyor. Gerçi bu hafta salı indirimdeydi. Keşke biraz daha uyguna satsalar şu ürünü. H2002P yaklaştığından açıkcası H2002P'de alınabilir.

Veya masanda yer varsa şöyle bir mikrofon alınabilir.

2025-12-11_18-55.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,999
Üyeler
186,283
Son üye
DREJ
Geri