Neler Yeni

Bilgisayar için masa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Tosun
ilerki dönemlerde odamı dizicem ortalama 150-140cm boylarında bilgisayar masası bakıyorum. ikeada bi tane masa buldum hem pahalı hemde bazı forumlarda ikeanın mallarının kalitesiz olduğu söleyenleri gördüm, istediğim masa türüde tam aradığım şekilde. Linkteki masaya benzer alternatif bir masa önerebilir misiniz??.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
Masa gereksiz ağır ve hantal duruyor

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya öneriliyor bu masa F/P olarak güzel duruyor. Çekmeceyi de Ikea dan ayrıca alıp alt tarafa konumlandırabilirsiniz
hocam çekmeceden çok masanın ayaklık kısmı için attığım linktekine benzer spesifik arıyorum, hem estetik olarak güzel duruyo hemde genelde sağlam oluyolar. ama sanırsam o tarz masa pek yok. en kötü ihtimal bi marangoza yaptırılır gibi duruyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam çekmeceden çok masanın ayaklık kısmı için attığım linktekine benzer spesifik arıyorum, hem estetik olarak güzel duruyo hemde genelde sağlam oluyolar. ama sanırsam o tarz masa pek yok. en kötü ihtimal bi marangoza yaptırılır gibi duruyor.
Arkadaşın attığı masa modelinden kullaniyorum eğer koltuk ile duvar arasına sıkıştırmassam sallanti yapiyor bilgin olsun
Eğer böyle bir model alicaksan arka ayaklarda çapraz demir olanlardan al derimler sallanti yapmaz diye dusunuyorum

Top Bottom