150 TL'ye 1 boy sunta vermezler hacım 150 ye letgoda çok küçük çalışma masaları vb şeyler bulursun letgoya bak 200 falan yazan varsa pazarlıkla 150 ye alırsınYaklaşık 150 TL bütçeye 24 inç monitör, klavye, mouse, mousepad ve masanın aşağısına kasamı koymak için masa önerisi istiyorum. Biraz geniş olursa sevinirim.
Ne alak birsuru var 100 TL'ye150 TL'ye 1 boy sunta vermezler hacım 150 ye letgoda çok küçük çalışma masaları vb şeyler bulursun letgoya bak 200 falan yazan varsa pazarlıkla 150 ye alırsın
150 TL'ye 1 boy sunta vermezler hacım 150 ye letgoda çok küçük çalışma masaları vb şeyler bulursun letgoya bak 200 falan yazan varsa pazarlıkla 150 ye alırsın
Ya inan ya inanma sana kalmış bildiğin dandik bu.Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bofigo 60x90 cm Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Cocuk Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bofigo 60x90 cm Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Cocuk Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ikisi gayet güzel gözüküyor ama başka önerilerde almak istedim, arkadaşımda kullanıyor zaten bunları.
14 inch laptop zor sigmis oraya saydıları nasıl sıgsınBofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bofigo 60x90 cm Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Cocuk Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bofigo 60x90 cm Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Cocuk Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ikisi gayet güzel gözüküyor ama başka önerilerde almak istedim, arkadaşımda kullanıyor zaten bunları.
120cm olan ii gibiBofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sakın bunlardan alayım deme ben böyle bi hataya düştüm süs rafı olarak kullandım abartı değil bi gün bile oturmadım yazı yazarken eğilince ortadan ikiye bölünecekmiş gibi oluyor bunlarBofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Buna bu kadar para vermektense 2 katı para verip bir marangoza sağlam bir masa yaptırmak daha mantıklı. Salıncak niyetine kullanılır anca fazla sallanıyor dayanıksız da verilen paraya yazık olur.Sakın bunlardan alayım deme ben böyle bi hataya düştüm süs rafı olarak kullandım abartı değil bi gün bile oturmadım yazı yazarken eğilince ortadan ikiye bölünecekmiş gibi oluyor bunlar
bence masa görmeden almaman gereken bi mobilya dostum