Bilgisayar kapalı iken telefon şarj etme

ZAF3R

80+
Reaksiyon skoru
39
MSI B550 GAMING Plus anakarta sahibim, başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu PC'den şarj ediyorum. Ama bilgisayarı kapat dediğimde şarj etmeyi kesiyor. Bunun için BIOS'tan bir ayarı açmak gerekiyor diye biliyorum. Yardımlerinizi bekliyorum.

MSI B550 GAMING Plus anakarta sahibim, başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu PC'den şarj ediyorum. Ama bilgisayarı kapat dediğimde şarj etmeyi kesiyor. Bunun için BIOS'tan bir ayarı açmak gerekiyor diye biliyorum. Yardımlerinizi bekliyorum.
Yani anlamadım? Çözümü biliyorsunuz BIOS'dan halledeceksiniz.

BIOS'ta ErP ready ayarı varsa kapatın
Aynen kurcalarken kapattım şuan şarj oluyor. Ama pc açıkken şarja takıyorum pc kapat dediğimde şarj etmeye devam ediyor velevki şarjdan çıkartıp tekrar taktım ozaman etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani anlamadım? Çözümü biliyorsunuz BIOS'dan halledeceksiniz.
Biostan halloluyorda hangi ayar olduğunu bilmiyorum. Onu sormuştum neyse halletim deneme yanılmayla.

Bana da lazım PC kapalıyken telefon şarj etme benim anakartım da MSI B550 Gaming Carbon WIFI

Bana da lazım PC kapalıyken telefon şarj etme benim anakartım da MSI B550 Gaming Carbon WIFI
erp ready kapalı konuma getir. ama dediğim gibi pc şarj etmesi için ilk etapda açık olması lazım sonra kapatıyorsun şarj ediyor. Bide usb 3.1 çıkışını kullan.

burdaki adımları tersten yapmak belki işe yarayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,334
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri