AloneLover
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Bilgisayar kapanınca monitörün kapanmasını nasıl sağlayabilirim
Bilgisayar kapanınca monitörün kapanmasını nasıl sağlayabilirim
hayır masaüstüBunun imkanı yok. Çünkü monitörün bilgisayara değil, prize bağlı. Monitörünün tuşundan direk kapatabilirsin.
Tavsiyem bilgisayarını kapatınca hem bilgisayarın fişini, hem de monitörün fişini çek.
Tabii Laptop kullanıyorsan iş değişir. Laptop mu kullanıyorsun?
Tamam o zaman. Dediğim gibi. Monitör prizden güç aldığı için bilgisayar kapanınca onun da kapanması gibi bir durum olmaz.hayır masaüstü
anladım teşekkürlerTamam o zaman. Dediğim gibi. Monitör prizden güç aldığı için bilgisayar kapanınca onun da kapanması gibi bir durum olmaz.
Hocam kapatınca fişi çıkarmamızın yararı nedir?Tavsiyem bilgisayarını kapatınca hem bilgisayarın fişini, hem de monitörün fişini çek.
Şöyle elektrik faturan için. O prizden güç çekiyor sonuçta. Yoksa bir zararı yoktur.Hocam kapatınca fişi çıkarmamızın yararı nedir?
Peki ben bi konuda "Fişi ilk önce bilgisayardan sonra prizden çıkarın yoksa elektrik kesintisi gibi olur" diyen biri görmüştüm sizce bu doğrumudur?Şöyle elektrik faturan için. O prizden güç çekiyor sonuçta. Yoksa bir zararı yoktur.
Peki ben bi konuda "Fişi ilk önce bilgisayardan sonra prizden çıkarın yoksa elektrik kesintisi gibi olur" diyen biri görmüştüm sizce bu doğrumudur?
Teşekkürler. Bundan sonra ben de öyle yapacağım.İlk defa duyuyorum. Öyle bir şey hiç başıma gelmedi. Ben bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'nun şalterini indiriyorum. Ardından prizden kabloları çıkarıyorum.