canka 80+ Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim can karaca Bugün, 03:29 #1 Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ?
Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ?
T tftpro 80+ Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Oğuz Bugün, 03:30 #2 canka yazmış: Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ? Devamı için tıklayın... Biosdan kapatılıyor galiba bi ayarla öyle okumuşdum bi konuda, zararı olmaz
canka yazmış: Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ? Devamı için tıklayın... Biosdan kapatılıyor galiba bi ayarla öyle okumuşdum bi konuda, zararı olmaz
WestnighT 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 245 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim inan Bugün, 03:36 #3 canka yazmış: Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ? Devamı için tıklayın... benimkilerde yanıyor bi zararını görmedim şu ana kadar yani sanmıyorum
canka yazmış: Bilgisayarımı kapattıksak sonra klavyemde mouse pad imde ve hoparlörlerimde rgb yanmaya devam ediyor bi zararı dokunur mu ? Devamı için tıklayın... benimkilerde yanıyor bi zararını görmedim şu ana kadar yani sanmıyorum