Hata mesajınızda CPU'yu algılayamadığı yazıyor. Eğer işlemciniz 3. nesil ve sonrası ryzen modellerindense anakarta bios güncellemesi gerekiyor olabilir. Bios güncellemesini yapabilmek için de ilk seri ryzen işlemcilerden birisini takıp güncellemeniz gerekecek hocam. Forumda daha iyi anlayan birileri vardır, daha detaylı yardımcı olabilirler diye tahmin ediyorumDaha takmadık 3 saniyede farkeder mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amacımız görüntü almaktı
Yanlış anlamışsın benceHata mesajınızda CPU'yu algılayamadığı yazıyor. Eğer işlemciniz 3. nesil ve sonrası ryzen modellerindense anakarta bios güncellemesi gerekiyor olabilir. Bios güncellemesini yapabilmek için de ilk seri ryzen işlemcilerden birisini takıp güncellemeniz gerekecek hocam. Forumda daha iyi anlayan birileri vardır, daha detaylı yardımcı olabilirler diye tahmin ediyorum
Dostum az daha yakıcaktık teşekkür ederim sıvı soğutmayı taktıkİşlemciyi yakmaya kararlısın herhalde ? Öyleyse yanıcı madde ile daha kolay olur.
Soğutucuyu tak.
Şuan bios geldi ne yapmam lazımHata mesajınızda CPU'yu algılayamadığı yazıyor. Eğer işlemciniz 3. nesil ve sonrası ryzen modellerindense anakarta bios güncellemesi gerekiyor olabilir. Bios güncellemesini yapabilmek için de ilk seri ryzen işlemcilerden birisini takıp güncellemeniz gerekecek hocam. Forumda daha iyi anlayan birileri vardır, daha detaylı yardımcı olabilirler diye tahmin ediyorum
Flash belleğe Windows kurup, Boot menüsünden Flash'ı seçerek bilgisayarı başlatıp Windows'u kur.Şuan bios geldi ne yapmam lazım
Evet ilk kelimeyi kaçırmışım, affolaCpu ısındığı için açmaz cpu fani takin ve tam oturtun sogutucuyu.Ayrica tpm sifirlamasi gerekiyor y tuşuna basın o işlemciyi kullanacaksanız.Islemci degistirmissiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlamışsın bence