Neler Yeni

Bilgisayar kapattığım halde açık kalıyor

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
çözüm değil bu
Anladığım kadarıyla bilgin yok konuyla. Restart eder isen sistem servisleri tekrar baştan başlar ve ayrıca orada ki count sıfırlanacaktır. Bu kişisel kullanımlar için iyi bir çözüm yolu. Yapılacak diğer işlemler bilgisayarın geç açılmasına ve her seferinde servislerin her bilgisayar açıldığında tekrar tekrar resetlenmesine yol açar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla bilgin yok konuyla. Restart eder isen sistem servisleri tekrar baştan başlar ve ayrıca orada ki count sıfırlanacaktır. Bu kişisel kullanımlar için iyi bir çözüm yolu. Yapılacak diğer işlemler bilgisayarın geç açılmasına ve her seferinde servislerin her bilgisayar açıldığında tekrar tekrar resetlenmesine yol açar.
Yeniden başlatma seçeneğini ''bilgisayarı kapat'' mantığıyla bağdaşlaştırmayın lütfen.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Durmuş T.
Hızlı başlatı kapat.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A

Yeniden başlatma seçeneğini ''bilgisayarı kapat'' mantığıyla bağdaşlaştırmayın lütfen.
hızlı başlat oradan kapatılıyor pcnin tam kapanmamasının sbebebi hızlı başlat

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
hızlı başlat oradan kapatılıyor pcnin tam kapanmamasının sbebebi hızlı başlat
Dostum mevzu hızlı başlat değil. Söylediğin ayarın olabilecek yan etkilerinin sadece bir kısmını yazdım. Bu ayarı yapmasına gerek olmadığını da anlattım. Sen onun tam işlevini biliyor musun ?

Dostum mevzu hızlı başlat değil. Söylediğin ayarın olabilecek yan etkilerinin sadece bir kısmını yazdım. Bu ayarı yapmasına gerek olmadığını da anlattım. Sen onun tam işlevini biliyor musun ?
Neyse. Konu sahibi de cevap yazmadı. İnsanlara yardım etmek ne zamandan beri zulüm oldu anlamıyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom