Dalgakıran
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Emre
Sabahtan belli yeni bilgisayarımda valorantı açmaya çalışıyorum hep giriş ekranında kalıyor bir süre sonra da siyah ekran oluyor ne bir hata kodu veriyor ne de başka bir şey sürekli yanıt vermiyorda kalıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim şimdi de bilgisayarda herhangi bir uygulamayı açınca yanıt vermiyor hatası alıyorum kafayı yedi bilgisayar benim gibi 
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görev yöneticisi bile yanıt vermiyor şaka gibiSabahtan belli yeni bilgisayarımda valorantı açmaya çalışıyorum hep giriş ekranında kalıyor bir süre sonra da siyah ekran oluyor ne bir hata kodu veriyor ne de başka bir şey sürekli yanıt vermiyorda kalıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim şimdi de bilgisayarda herhangi bir uygulamayı açınca yanıt vermiyor hatası alıyorum kafayı yedi bilgisayar benim gibi![]()
Bir saattir ekranda görev yöneticisi yanit vermiyor yaziyorSabahtan belli yeni bilgisayarımda valorantı açmaya çalışıyorum hep giriş ekranında kalıyor bir süre sonra da siyah ekran oluyor ne bir hata kodu veriyor ne de başka bir şey sürekli yanıt vermiyorda kalıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim şimdi de bilgisayarda herhangi bir uygulamayı açınca yanıt vermiyor hatası alıyorum kafayı yedi bilgisayar benim gibi
Görev yöneticisi bile yanıt vermiyor şaka gibi