Çözüldü✓ Yeni bilgisayar valorant yanıt vermeme sorunu

Reaksiyon skoru
9
Sabahtan belli yeni bilgisayarımda valorantı açmaya çalışıyorum hep giriş ekranında kalıyor bir süre sonra da siyah ekran oluyor ne bir hata kodu veriyor ne de başka bir şey sürekli yanıt vermiyorda kalıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim şimdi de bilgisayarda herhangi bir uygulamayı açınca yanıt vermiyor hatası alıyorum kafayı yedi bilgisayar benim gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahtan belli yeni bilgisayarımda valorantı açmaya çalışıyorum hep giriş ekranında kalıyor bir süre sonra da siyah ekran oluyor ne bir hata kodu veriyor ne de başka bir şey sürekli yanıt vermiyorda kalıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim şimdi de bilgisayarda herhangi bir uygulamayı açınca yanıt vermiyor hatası alıyorum kafayı yedi bilgisayar benim gibi :D
Görev yöneticisi bile yanıt vermiyor şaka gibi

Görev yöneticisi bile yanıt vermiyor şaka gibi
Bir saattir ekranda görev yöneticisi yanit vermiyor yaziyor

Ekler

• IMG_20240113_231326.jpg
    IMG_20240113_231326.jpg
    3.5 MB · Hit: 77
hocam merhaba siyah ekran ve hata sorununu çözebildinizmi ? bende yaşıyorum şuan aynı sistem sizde vok 2 almışsınız sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,343
Üyeler
173,964
Son üye
n3cr0l1th
Geri