Bilgisayar kendi kendine kapanip acildi.

Reaksiyon skoru
55
Bilgisayari toplayali 1,5 - 2 ay olmustur. Dun youtubeda video izlerken kendi kendide bir anda kapandi ve acildi. Daha once AMD Sistemde surucu zaman asimi hatasi almistim. AMD uygulamasina girdigimde ise beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizasyon ayarlari geri yuklendi yaziyordu. Tabii bu daha once olan bir seydi. Bilgisayarin kapanmasinin bununla ilgisi var midir? Herhangi bir surucu hatasi falan da vermedi direkt anlik kapandi acildi. Sicaklik degerleri normal.

PC bilesenleri: APU KULLANIYORUM.

ISLEMCI - Ryzen 5 5600G
ANAKART - Assrock B550M-HDV
RAM - XPG Spectrix D35G 2x8GB Ram. 3200Mhz
SSD - XPG Spectrix S40G 512GB SSD
PSU - Aerocool VX Plus 500W

Bilgisayari toplayali 1,5 - 2 ay olmustur. Dun youtubeda video izlerken kendi kendide bir anda kapandi ve acildi. Daha once AMD Sistemde surucu zaman asimi hatasi almistim. AMD uygulamasina girdigimde ise beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizasyon ayarlari geri yuklendi yaziyordu. Tabii bu daha once olan bir seydi. Bilgisayarin kapanmasinin bununla ilgisi var midir? Herhangi bir surucu hatasi falan da vermedi direkt anlik kapandi acildi.

PC bilesenleri:

ISLEMCI - Ryzen 5 5600G
Ekran kartı nedir?

Genelde bilgisayar beklenmedik bir biçimde kapanınca oluyor. Bende bir keresinde ayarları fulleyip ekran kartına çok yüklenmiştim ekran kartı reset atmıştı sonrasında aynı hatayı aldım normal yani

Evet bununla ilgisi var. Bende yaşıyordum arada kapanıp açılıyordu fanlar hızlı dönüp.

Bir ilgisi var mı bilmiyorum ama eski güç kaynağım +80 sertifikalı bir güç kaynagi değildi ve sertifikalı olmayan PSU lar genelde o tam enerjiyi veremiyor onun yüzünden bilgisayarımı ilk aldığım sıralarda küçük bir yüklenme yaşadığı zaman bilgisayar kapanıyor veya reset atıyordu PSU +80 sertifikalı yeni birtane alınca düzeldi
Not: İkiside 500w Güç kaynaklarıydı sadece son kullandığım 80+

Bilgisayari toplayali 1,5 - 2 ay olmustur. Dun youtubeda video izlerken kendi kendide bir anda kapandi ve acildi. Daha once AMD Sistemde surucu zaman asimi hatasi almistim. AMD uygulamasina girdigimde ise beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizasyon ayarlari geri yuklendi yaziyordu. Tabii bu daha once olan bir seydi. Bilgisayarin kapanmasinin bununla ilgisi var midir? Herhangi bir surucu hatasi falan da vermedi direkt anlik kapandi acildi. Sicaklik degerleri normal.

PC bilesenleri: APU KULLANIYORUM.

ISLEMCI - Ryzen 5 5600G

Igpu driver nasıl çöker aga xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704