Neler Yeni

Bilgisayar Kendi Kendine Sıfırlanmış

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Bilgisayar bir gece ansızın kendi kendini sıfırlamış Windows 11 idi Windows 10 a düşürmüş dosyalarım bir yarısını silmiş bir yarısı duruyor ama basınca bir hata vermeden sadece açılmıyor. Windows SSD ye kuruluydu kendi kendine HDD ye geçmiş bilgisayar bu olaylar olurken açık bile değildi evde değildim ben ne olmuş bilen var mı?

kırmızışarapp

80+ Silver
Kendi kendine win 11'den win 10'a geçemez. Evdeki biri yapmıştır?

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız yaşıyorum evde hırsız giripte şu bilgisayarı bir windows 10 a alayım dememiştir herhalde

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Bnim kedi aslana döndü yav bune ki (!)

Bunu tek başına yapamaz

halitxct

80+ Silver
Bilgisayar bir gece ansızın kendi kendini sıfırlamış Windows 11 idi Windows 10 a düşürmüş dosyalarım bir yarısını silmiş bir yarısı duruyor ama basınca bir hata vermeden sadece açılmıyor. Windows SSD ye kuruluydu kendi kendine HDD ye geçmiş bilgisayar bu olaylar olurken açık bile değildi evde değildim ben ne olmuş bilen var mı?
reis kendi kendine nasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız yaşıyon bide:D

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu bilgisayardan yana bir yüzüm gülmedi ya parçalarının eskiliğinden falandır dediler gidip ihtiyacım olmayan yerde sıfır satın aldım insanın her şeyi arızalı olabilir mi ya kendi kendine sıfırlanan bilgisayar mı olur

yalnız yaşıyon bide:D

Bilemiyorum abi inan ki kendi kendine sıfırlandı gerçekten windows un kurulu olduğu disk falan da değişmiş SSD den HDD ye geçmiş windows falan saçmalık yani zaten ilk yaptığımda çok zorlanmıştım saatler sürmüştü kasayı ortadan ikiye bölesim var

Yok mu nedeniyle ilgili fikri olan?

Son düzenleme:
Top Bottom