Olabilir güzel kardeşimarkadaşlar yazılımdan olma ihtimali var mı bios vs vs ?
Bileşenleri yazarsan yardım alma ihtimalin artar.arkadaşlar yazılımdan olma ihtimali var mı bios vs vs ?
yok normalresetledikten sonra parçalardan ses geliyor mu ekranda bir şeyler yazıyor mu detay verir misin?
Win 7 kullanıyosan win10 kur amd nin adrenalin programını kullanıyosan win 7 ile papaz oluyo biraz. Oda yemezse sorun Psu kaynaklıdır. Oyunlarda mozaik ekran oldumu hiç? Yada pc donduğunda karıncalı yada beyaz ekran?rx580 r5 1600 msi b450 pro vdh plus thermatake v200 ve thermaltake 600w 80plus psu 8 gb 3000mhz ram arkadaşlar sistemim bu
win 10 kullanıyorum ve dediğin şeyler olmadı hiç 1 saniye donup resetleniyorWin 7 kullanıyosan win10 kur amd nin adrenalin programını kullanıyosan win 7 ile papaz oluyo biraz. Oda yemezse sorun Psu kaynaklıdır. Oyunlarda mozaik ekran oldumu hiç? Yada pc donduğunda karıncalı yada beyaz ekran?
Ben ekran kartı aldım taktım eski bir 600w şık psu vardı onu kullanıyodum oyun oynarken ekran bazen karıncalı bazen kararıp pc donuyodu sonra 1-3 saniye arasında pc yeniden başlıyodu ama görüntü gelmiyordu resetlemek zorunda kalıyodum. Tüm sistemi psu hariç değiştirmiştim en son psu değişince o sorunda ortadan kalktı.win 10 kullanıyorum ve dediğin şeyler olmadı hiç 1 saniye donup resetleniyor