Neler Yeni

Yardım Bilgisayar Koltuğu Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bütçe
1000
Zamanımın nerdeyse yarısı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden artık mutfak sandalyesi iş görmüyor :D
Rahat ve konforlu bi koltuk önerir misiniz ?
Boy : 195 Kilo : 95

1K'ya kadar çıkabilirim fakat daha ucuza olursa benim için çok daha iyi olur.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
ofis koltuğu bakabilirsin

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bunlar iyi diye biliyorum ama hiç oturmadım istersen bir mağazada bunun benzerini dene öyle al yorumları oku videoları izle ama kötü durmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

deri koltuk gibi bir şey alma hem çok yapışıyor hem ter yapıyor yazın
sipariş verdim gelince deneyimimi yazarım

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Oyuncu koltuğu bulamazsınız fakat ofis koltuklarına göz atabilirsiniz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
o fiyata ofis koltuğu alman daha faydalı olacaktır

Skrrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tufan öztürkmen
Bence ofis koltuğu al. Ben oyuncu koltugu aldım(hawk fab v4 model) pişmaın keşke ofis koltuğu alsaydım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Arkadaşlar ürünü belli bir süre kullandım ve f/p olarak bakarsak gayet iyi , uzun kullanımda (8-10 saat) bel ağrısı olmadı. Ürün kalitesine gelirsem 750 tl bir ürün için gayet yeterli sadece tekerlekleri biraz kalitesiz gibi geldi fakat bir sorun yaşamadım şuana kadar. Bu fiyat aralığında bence en iyilerinden biri diyebilirim. Satıcı çok ilgili, 1 saat içinde cevap veriyor ve gönderdikleri nota göre 25 yaşında 2 gencin bir girişimiymiş, destek olduğum içinde çok hoşuma gitti :) İnceleme bu kadar iyi günler dilerim

kaancn

80+
Arkadaşlar ürünü belli bir süre kullandım ve f/p olarak bakarsak gayet iyi , uzun kullanımda (8-10 saat) bel ağrısı olmadı. Ürün kalitesine gelirsem 750 TL bir ürün için gayet yeterli sadece tekerlekleri biraz kalitesiz gibi geldi fakat bir sorun yaşamadım şuana kadar. Bu fiyat aralığında bence en iyilerinden biri diyebilirim. Satıcı çok ilgili, 1 saat içinde cevap veriyor ve gönderdikleri nota göre 25 yaşında 2 gencin bir girişimiymiş, destek olduğum içinde çok hoşuma gitti :) İnceleme bu kadar iyi günler dilerim
Bende bu koltuğa bakıyordum fakat otuma kısmı ince geliyordu oturma kısmı uzun sürede ağrı yada göçme vs. yapar mı

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bende bu koltuğa bakıyordum fakat otuma kısmı ince geliyordu oturma kısmı uzun sürede ağrı yada göçme vs. yapar mı
Bende göçme veya ağrı olmadı fakat almanı öneremem bel tarafında çatlak oluştu. Sırf arada bir yaslanıyorum diye , şuan çatlak büyür ve kullanılamaz hale gelir diye adam akıllı yaslanamıyorum. Sende olur veya olmaz bilemem ama ben olsam başka modellere bakarım.

Top Bottom