Neler Yeni

Bilgisayar kontrolü testlerini nereden yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
Merhabalar herkese yeni bir masaüstü topladım ve aldıgım işlemcidir ekran kartıdır bunların performanslarını test edebileceğim bir site veya uygulama var mı tam takır calısıp calısmadıgını düzgün calısıp calısmadıgını nasıl test edebilriim.

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Toprak Yüksel
Merhabalar herkese yeni bir masaüstü topladım ve aldıgım işlemcidir ekran kartıdır bunların performanslarını test edebileceğim bir site veya uygulama var mı tam takır calısıp calısmadıgını düzgün calısıp calısmadıgını nasıl test edebilriim.
+1

Kyuma

80+ Bronze
occt , furmark , aida64 gibi programlardan çeşitli parçaları stress testine sokabilirsin detaylı videoları youtubeda mevcut.

xspinoza

80+
Stress testlerine sokup aldığı puana göre ürünün fabrika verileri ile kıyaslama yapabilirsiniz. Furmark, Aida64 gibi uygulamalarla stress test yapabilirsiniz. GPU-Z ve CPU-Z programları ile de base değerleri görebilir bu uygulamalardan da test yapabilirsiniz. Sıcaklık kontrolleri içinde HW Monitör kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stress testlerine sokup aldığı puana göre ürünün fabrika verileri ile kıyaslama yapabilirsiniz. Furmark, Aida64 gibi uygulamalarla stress test yapabilirsiniz. GPU-Z ve CPU-Z programları ile de base değerleri görebilir bu uygulamalardan da test yapabilirsiniz. Sıcaklık kontrolleri içinde HW Monitör kullanabilirsiniz.
Mesela sımdı furmark testini indirdim ryzen7 7800x3d ve asus rtx4070 super dualım var 2 k testmı yapmalıyım yoksa 1080 p mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1732188149401.png
sonuc bu cıktı sızce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
test sonucu sizce nasıl ben pek anlamam

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erdem
Mesela sımdı furmark testini indirdim ryzen7 7800x3d ve asus rtx4070 super dualım var 2 k testmı yapmalıyım yoksa 1080 p mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülesonuc bu cıktı sızce nasıl
Hocam bu test kaç dakika sürüyor ? Bir de arka plan uygulamalarını kapatmak gerekiyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,030
Üyeler
160,927
Son üye
AYANNN
Top Bottom