Neler Yeni

Bilgisayar kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Arkadaşlar herkese selam bütçem net olmamakla birlikte 2 3 bin diyebilirim kulaküstü kulaklık arıyorum ve hiçbir bilgim yok hangisi iyidir falan kablolu ve mikrofonlu olursa çok iyi olur biraz bakındım herkes cloud 3 veya razer blackshark v2x demiş ama yine de size sormak istedim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
Blackshark abartildigi kadar degil.Pedleri tabiri caizse oyuncak gibi.Malzeme kalitesi de kotu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blackshark abartildigi kadar degil.Pedleri tabiri caizse oyuncak gibi.Malzeme kalitesi de kotu
evet görüntü olarak ben ikisini de biraz beğenmedim açık konuşmak gerek acaba piyasa da farklı ne vardır veya forumda kim ne kullanır ne kadar tavsiye eder bunu merak ettim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
evet görüntü olarak ben ikisini de biraz beğenmedim açık konuşmak gerek acaba piyasa da farklı ne vardır veya forumda kim ne kullanır ne kadar tavsiye eder bunu merak ettim
Cloud 3 wireless aldım.Dilerseniz goruslerimi belirtirim.Maks 2 veya 3gune elime gecer diye dusunuyorum.Oncedende hs80 barracuda x corsair elite arctic 5 cloud 2 deneyimledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Cloud 3 wireless aldım.Dilerseniz goruslerimi belirtirim.Maks 2 veya 3gune elime gecer diye dusunuyorum.Oncedende hs80 barracuda x corsair elite arctic 5 cloud 2 deneyimledim.
kablolu kablosuz fark eder mi? kullanım kolaylığı dışında kablosuz alınca sonuçta kafama takıp gezmeyeceğim de birde bunu gördüm sizce nasıldır

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
kablolu kablosuz fark eder mi? kullanım kolaylığı dışında kablosuz alınca sonuçta kafama takıp gezmeyeceğim de birde bunu gördüm sizce nasıldır
Alınmaz.Zamaninda iyi kulaklik diye biliyorum fakat eski bir kulaklık.Kablolu kablosuz tek farkta adi ustunde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Alınmaz.Zamaninda iyi kulaklik diye biliyorum fakat eski bir kulaklık.Kablolu kablosuz tek farkta adi ustunde.
o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz
Cloud 3 wireless indirimdeydi 3k fln dı fiyatı hala duruyorsa alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Cloud 3 wireless indirimdeydi 3k fln dı fiyatı hala duruyorsa alabilirsiniz
Nerede acaba bir yardımcı olsanız bakayım kablolu yazdım ama fiyatı uygun kalitesi iyiyse kablosuz da alınır tabikii

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Nova 1 diyen olursa engelle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs80 deneyimlerinizden bahsedermisiniz, almayı düşünüyorum max modelini

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,835
İsim
Emir
Nova 1 diyen olursa engelle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs80 deneyimlerinizden bahsedermisiniz, almayı düşünüyorum max modelini
Her acidan memnun edecek bir kulaklik.Negatif yonu uzun vadede kafa bandi hafif catliyor.Performansi eq + dolby ile zaten diyecek soz yok

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Her acidan memnun edecek bir kulaklik.Negatif yonu uzun vadede kafa bandi hafif catliyor.Performansi eq + dolby ile zaten diyecek soz yok
Ne kadar süre kullandın.?*

Top Bottom