bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 578
Selamlar bir ara 2025'te Xbox Series S alınır mı diye konu açmıştım bilgisayar topla dedi birileri sizce oyun konsolu mu yoksa bilgisayar mı?
BilgisayarSelamlar bir ara 2025'te Xbox Series S alınır mı diye konu açmıştım bilgisayar topla dedi birileri sizce oyun konsolu mu yoksa bilgisayar mı?
Çok fazla uğraştırıcı olmaz mı peki ben bu işlerden hiç anlamıyorum maalesefBilgisayar
o senin zevklerine göre değişir adaş. tv karşısında yatarak oynamak istiyorsan xboxSelamlar bir ara 2025'te Xbox Series S alınır mı diye konu açmıştım bilgisayar topla dedi birileri sizce oyun konsolu mu yoksa bilgisayar mı?
pcyide televizyona bağlıyp kontrolcü alabilr bilgisayar trde çok daha mantıklıo senin zevklerine göre değişir adaş. tv karşısında yatarak oynamak istiyorsan xbox
masabaşında istediğin daha fazla çeşit oyunu oynamak istiyorsan pc
Series s 30 bin tl ye patlıyor haberiniz olsun series s çok masrafı varSelamlar bir ara 2025'te Xbox Series S alınır mı diye konu açmıştım bilgisayar topla dedi birileri sizce oyun konsolu mu yoksa bilgisayar mı?
o da olabilir de, tv için xbox daha mantıklı birde 15k ya adam akıllı pc gelmiyor.pcyide televizyona bağlıyp kontrolcü alabilr bilgisayar trde çok daha mantıklı
Söyle yapsam bir Xbox Series S alsam üstüne bir de monitör alsam olur mu bilgisayardan daha mantıklı olur mu acaba?o da olabilir de, tv için xbox daha mantıklı birde 15k ya adam akıllı pc gelmiyor.
monitör alıp masa başında oynayacaksan direk pc alSöyle yapsam bir Xbox Series S alsam üstüne bir de monitör alsam olur mu bilgisayardan daha mantıklı olur mu acaba?
Memur olunca almayı planlıyorum sizce memur maaşıyla bilgisayar toplayabilir miyimmonitör alıp masa başında oynayacaksan direk pc al
Neden Xbox önermiyorsunuz merak ettimplaystation neden almıyorsunuz?
merakımdan sordum, genelde herkesin playstationa karşı ayrı bi sempatisi olur.Neden Xbox önermiyorsunuz merak ettim