Bilgisayar Montaj Hizmeti ve Ücretler

Miss N

80+
Reaksiyon skoru
0
Vatandan bugün parça parça olarak sistem topladım, hemen hemen her parçayı aldım
sadece kasayı almadım onu da şubeden alacağım. hepsini şubeden teslim alma olarak seçtim.
eğer orada rica etsem sistemi montajını yaparlar mı? yaparlarsa ücreti ne kadar olur? üstüne nvme ssd almadım, evde bi tane fazladan var onu götürsem onu da takarlar mı, sonuçta ekran kartının altında yuvalar ve evde tekrardan söküp takmak istemiyorum ekran kartını.

Bence iste montajı yapmalarını, beleş yapacaklarını pek sanmam ama yaparlarsa iyi. Parayla yapacaklarsa verme bedavadan para, arabana yumuşak bişeyler koy örtü gibi mesela parçaları al onun üstünde güvenli şekilde eve getir yt dan bir video açıp bakabilirsin neyin nereye takılacağını. Bir de kabloların nereye takılacağını bilmen lazım örneğin 4+4 işlemci, 6+2 ekran kartı, 24 anakart, işlemci soğutucu kablosu, kasanın ön paneldeki kabloları ve fan kabloları bitti. Karmaşık gelir ilk defa topluyorsan ama bir şey yok aslında.

Vatandan bugün parça parça olarak sistem topladım, hemen hemen her parçayı aldım
sadece kasayı almadım onu da şubeden alacağım. hepsini şubeden teslim alma olarak seçtim.
eğer orada rica etsem sistemi montajını yaparlar mı? yaparlarsa ücreti ne kadar olur? üstüne nvme ssd almadım, evde bi tane fazladan var onu götürsem onu da takarlar mı, sonuçta ekran kartının altında yuvalar ve evde tekrardan söküp takmak istemiyorum ekran kartını.
ben ilk sistem montajımda izleye izleye yapmıştım tekte çalışmıştı ama sen riske atmak istemiyosan bence orda yaptırt çok fazla bi ücret çıkmaz gibi max 250 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri