Bilgisayar montaj tavsiye

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
42
B450 ve 3060ti kullanarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. parçaları tek tek alınca daha uygun fiyata geliyor. Ancak bilgisayar montajı yapmak konusunda bir bilgim yok. Parçalar nispeten pahalı parçalar sıkıntı olmasını istemiyorum. Sizce kendim toplamalı mıyım? Önerebileceğiniz video, yazı vb. Var mı?

Youtube dan direkt bakar yaparsın olmazsa güvendiğin çevren varsa o toplar en riskli tavsiye ise bilgisayarcıya toplatmak

B450 ve 3060ti kullanarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. parçaları tek tek alınca daha uygun fiyata geliyor. Ancak bilgisayar montajı yapmak konusunda bir bilgim yok. Parçalar nispeten pahalı parçalar sıkıntı olmasını istemiyorum. Sizce kendim toplamalı mıyım? Önerebileceğiniz video, yazı vb. Var mı?
Technopatın ve ya Donanım Arşivinin videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Zor bir işlem değil.

Yeni nesil toplayacağınız için hiç sıkıntı çekmezsiniz.

Parçalara zarar verme ihtimalim var mıdır?
ben evde kendim topladım en şaşırdığım şeyleri söyleyeyim ; ramleri baya bastırman gerekiyor , işlemci çubuğu dedikleri kadar zor inmiyor , m2ssd varsa vidayı fazla sıkmaman gerekli, kablolama kafana göre arka kapak kapansın yeter :D

ben evde kendim topladım en şaşırdığım şeyleri söyleyeyim ; ramleri baya bastırman gerekiyor , işlemci çubuğu dedikleri kadar zor inmiyor , m2ssd varsa vidayı fazla sıkmaman gerekli, kablolama kafana göre arka kapak kapansın yeter :D
kasa bağlantılarını da internetten bakarak yaptım yazıyor zaten neyin nereye olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Internette elektriklenme konusunda sıkıntı olabileceğini görmüştüm. Bunun önlemini nasıl alabilirim?
yeni nesil parçalarda böyle bir şey yok

Geri