Bilgisayar montajı

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
İlk defa bilgisayar topluyorum şuan ki bilgisayarım 12 yaşında sizce bilgisayarcıya mı montaj yaptırıyım kendim mi yapmalıyım?

Elin yatkinsa videoları izleyerek kendin yapabilirsin. Bgisayarciya goturursen götürdüğün parcalarin aynısını taktigindan emin ol.

Bence siz yapın. İnternetten yazılı ve videolu rehberleri inceleyebilirsiniz.

siz yapın ezber yeteneğiniz iyi ise

Anakart kullanım kılavuzunu iyice gözden geçirin bir çok parçanın nereye takilacağı gözüküyor internetten işlemci ram ve ekran kartının nasıl takıldığını dikkatlice izleyin kasa üzerinde bulunan power +- gibi tek girişli yada hepsi toplanmış bir şekilde kablo olur onun dışında zorlanmazsınız diye düşünüyorum onuda anakart kullanım klavuzundan halledersiniz sistemi topladıktan sonra muhtemelen statik enerjiden açılmayacaktır onuda power tuşuna baş çek yapın bir kaç dk yada bir tornavidayla PSU kablosunun girişindeki metallerden kendi üzerinize çekebilirsiniz toplamda ilk defa yapacağınız için en gec 2 saate halledersiniz bunları yapamam diyorsanız bilgisayarcıya götürün ve toplanirken başında bekleyin

Video izlersen elinde yatkınsa kendin yapabilirsin. Bilgisayarcılar ağırlık yapan parçaları alabilirler. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,301
Üyeler
190,008
Son üye
mcakir06_
Geri