45 k ya bilgisayar topladım ( başlığını açmıştım) şimdi de düzgün birleştiremiyorum ben yaparım diyen varsa gelsin yardım etsin 200 TL atıyım ya bilgisayarcı ya götürmek istemiyorum anlamıyorum diye dolandırır belki İstanbul Zeytinburnu
Yok knk ya kablolar her yerde, stok işlemci sogutucusunu kullanmamak için başka soğutucu aldım devasa bişey onu zaten nereye takicam hiç analamadım. Fanların rgb si yanıyor fanlar dönmüyor uğraşamıyıcam biri yardım etsin beaDonanım arşivi YouTube kanalından detaylı bilgisayar toplama rehberlerini izlersen kolayca toplayabilirsin diye düşünüyorum.
Knk elbet dışarı cıkıyorsundur yoldan geçerken yol üstü düzgün bir bilgisayarcıya söyle ne kadara yapacağını ona göre götürYok knk ya kablolar her yerde, stok işlemci sogutucusunu kullanmamak için başka soğutucu aldım devasa bişey onu zaten nereye takicam hiç analamadım. Fanların rgb si yanıyor fanlar dönmüyor uğraşamıyıcam biri yardım etsin bea
Çok fazla mağdur var knk şubkonuda herkes beni tokatlayabilir bilgisayarcıya diyemem bende izlicem diyeKnk elbet dışarı cıkıyorsundur yoldan geçerken yol üstü düzgün bir bilgisayarcıya söyle ne kadara yapacağını ona göre götür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bu belki yardımcı olur
Vatan bilgisayar ücret karşılığı topluyor diye biliyorum. En güvenilir yer orası olur.Çok fazla mağdur var knk şubkonuda herkes beni tokatlayabilir bilgisayarcıya diyemem bende izlicem diye
Kanka bilgisayarcının yanında izlemiyeceksen zaten götürme adam kaş göz arasında ne yaptığı belli olmaz attığım videoda her şey yapılıyorÇok fazla mağdur var knk şubkonuda herkes beni tokatlayabilir bilgisayarcıya diyemem bende izlicem diye
200e anca dibinden biri çıkarsa toplamaya gelir bro yoksa zor. çoğu kişi at arabaya parçaları getir toplayalım diyecektir.45 k ya bilgisayar topladım ( başlığını açmıştım) şimdi de düzgün birleştiremiyorum ben yaparım diyen varsa gelsin yardım etsin 200 TL atıyım ya bilgisayarcı ya götürmek istemiyorum anlamıyorum diye dolandırır belki İstanbul Zeytinburnu