Çözüldü✓ Bilgisayar müh. İçin laptop

Fyrios

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
25000
Yeni başlayan biri için nasıl bir laptop önerirsiniz? Ya da MacBook tercih edilebilir mi?

islemci odakli is yapacaksan macbook daha iyi bir secenek

Görüntü işleme ve oyun yapmak gibi ekran kartı gerektiren işlerle uğraşmayacaksanız en iyi seçenek macbooklar ve huawei bilgisayarlardır

Görüntü işleme ve oyun yapmak gibi ekran kartı gerektiren işlerle uğraşmayacaksanız en iyi seçenek macbooklar ve huawei bilgisayarlardır
Bölüm hakkında fazla bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum eğer çok yönlü uzun zaman götürebilecek bir laptop olsa tavsiyesiniz var mı

neden huawei onu anlamadım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni başlayan biri için nasıl bir laptop önerirsiniz? Ya da MacBook tercih edilebilir mi?
macbook bu kategoride iyi bir seçenek olmaz

ben olsam 2.el bakarım bütçenizde 3050ti lı 5600h lı bir cihaz şuan yeter ama ileride işe yaramaz
Bütçeyi arttırsam biraz daha

ben olsam 2.el bakarım bütçenizde 3050ti lı 5600h lı bir cihaz şuan yeter ama ileride işe yaramaz
İkinci el bazı problemlerden dolayı bakamam

rtx 4000 serisi teknoloji yazılım olarak güçlü saf güç olarak önce ki seriler gibi değil yani sizin işlemci ve ekran kartında saf güce ihtiyacınız var

Teşekkür ederim araştıracağım

Bütçe 32 33k civarlarına çıkabilir
Ryzen 5 7640hs, rtx 4060'lı hp victus 16'yı önerebilirim.

İkinci el bazı problemlerden dolayı bakamam
Attığınız msi kazık.

Geri