Ekran kartına tak hdmı kabloyuGençer gamingden bilgisayar aldim kasa çalışıyor ama ekranda no Signal yazıyor. Neden olduğunu bilmiyorum o yüzden görsel koyuyorum 2 tane kablo var birisi boşta o yüzden olabilir mi diye düşündüm.
Tam olarak nereye takmam lazımEkran kartına tak hdmı kabloyu
Ekran kartına yeterli güç girmiyor kablo eksikGençer gamingden bilgisayar aldim kasa çalışıyor ama ekranda no Signal yazıyor. Neden olduğunu bilmiyorum o yüzden görsel koyuyorum 2 tane kablo var birisi boşta o yüzden olabilir mi diye düşündüm.
kırmızı ile işaretledim açık olan yere hdmi kablosunu takman lazım, veya displayport kablon varsa siyah olan plastiklerden birini çıkartıp oraya takabilirsinTam olarak nereye takmam lazım
HDMI kablosu oraya tam olarak girmiyor soldaki yerekırmızı ile işaretledim açık olan yere hdmi kablosunu takman lazım, veya displayport kablon varsa siyah olan plastiklerden birini çıkartıp oraya takabilirsin
Anladım da oraya girmiyor tam olarak neden bilmiyorumBide hdmi anakarta değil ekran kartına tak
İlk önce oraya takmayı denedim girmedi diye yukarı taktımkırmızı ile işaretledim açık olan yere hdmi kablosunu takman lazım, veya displayport kablon varsa siyah olan plastiklerden birini çıkartıp oraya takabilirsin
kablonun üst kısmı kasaya temas ediyor ve ondan dolayı tam girmiyorsa eğer aynı sorundan ben de muzdaribim. henüz çözüm bulamadım, ekran kartının vidasını çıkardım şuanlık.HDMI kablosu oraya tam olarak girmiyor soldaki yere
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım da oraya girmiyor tam olarak neden bilmiyorum
Neden girmediğini bilmiyorum yarın bilgisayarcıya falan götürürüm galibakablonun üst kısmı kasaya temas ediyor ve ondan dolayı tam girmiyorsa eğer aynı sorundan ben de muzdaribim. henüz çözüm bulamadım, ekran kartının vidasını çıkardım şuanlık.
olası bir çözümde güncelleme yapar mısın belki ben de aynı şekilde çözebilirimNeden girmediğini bilmiyorum yarın bilgisayarcıya falan götürürüm galiba