masan kaça kaç knkbenimkisi şimdilik böyle. masa sandalye vb. değişecek yakındakasa da şimdilik aşağıda. masam küçük o yüzden mecburdum. en kısa sürede masa üstünde tutucam.Alıntıyı görüntüle
masan kaça kaç knkbenimkisi şimdilik böyle. masa sandalye vb. değişecek yakındakasa da şimdilik aşağıda. masam küçük o yüzden mecburdum. en kısa sürede masa üstünde tutucam.Alıntıyı görüntüle
benim aldığımÇok kullanışlı duruyor. Alsak mı bir tane![]()
Benimki böyle
mousepad ?
kankam daha büyüğü varmı ?Xdrive 15li
![]()
Pusat Gaming Mousepad (X Large) | Monster Notebook
Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large), zafere giden yolda sınırları aşmanıza olanak sağlıyor. Kaymaz alt tabanı ile mücadelenin çizgilerini belirleyin!www.monsternotebook.com.tr
masa tam açık değil. sağ tarafı kendinden raflı. o raf kısmını saymazsak 85cm. raf dahil 100cm. yani kullanılabilir alan 85*60masan kaça kaç knk
Monster’da yok internette vardir herhaldekankam daha büyüğü varmı ?
Anlamıyorum mouse ve klavye farklı yüksekliklerde olunca nasıl aim alıyorsunuz çok rahatsız edici değil mi klavyeyi bi çekmecede tutmak
Ben böyle daha iyi aim alıyorum. Alışkanlık işteAnlamıyorum mouse ve klavye farklı yüksekliklerde olunca nasıl aim alıyorsunuz çok rahatsız edici değil mi klavyeyi bi çekmecede tutmak
Dark guardian dan memnun musun?