Bilgisayar Performans Testi Sonuçları Kötü Çıktı

Şu siteleri kullanmayın. Sürücülerini düzgün şekilde kurduysan, bios ayarların doğruysa ve işlemcini soğutuyorsan cihazın olması gereken performansı verir test mest yapmanıza gerek yok.

Şu siteleri kullanmayın. Sürücülerini düzgün şekilde kurduysan, bios ayarların doğruysa ve işlemcini soğutuyorsan cihazın olması gereken performansı verir test mest yapmanıza gerek yok.
Bios ayarlarımın doğru olup olmadığını bilmiyorum.Windows kurarken farklı şeyler yaptım galiba.Bilmiyorum doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.İlla bilgisayarcıya mı götüreyim

ayarlarını , güç kaynağını , biosu detaylı kontrol et donanım arızası olduğunu düşünmüyorum

Bios ayarlarımın doğru olup olmadığını bilmiyorum.Windows kurarken farklı şeyler yaptım galiba.Bilmiyorum doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.İlla bilgisayarcıya mı götüreyim
Biostan Xmp veya Expo'yu etkin hale getir. CSM desteğini kapatıp 4G above decoding ve re size bar'ı da etkin hale getir. Bunun dışında yapman gereken bir ayar yok. Bir de işlemcin 90 derece üzerine çıkmasın yeterli.

sağolun hocam kontrol edicem.Nasıl yapcağımı bilmiyorum ne yazıp bulabilirim.
sıfır sistemlerde ram bazen istenilen düzeyde çalışmaz girip aktif etmen gerekebilir , ısınma kaynaklı güç düşüklüğünden frenleme yapıyor olabilir ,
chipset aktif olmayabilir , her şey olabilir sana kimse tane tane burda çözümü anlatamaz fakat sen en önemli başlıkları alıp deneme yanılmayla sistemi yormadan bakabilirsin ama unutmaman gereken bir şey daha var bu siteler 3.parti onun orda 1 demesi senin 3 lük cihazını 1 yapmaz emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,491
Üyeler
189,849
Son üye
quaresmadelisi
Geri