yeni aldığım pcye benchmark testi yaptım fakat olması gerekenden çok kötü çıktı.Özellikle cpu çok kötü çıktı.Driver ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.
Bios ayarlarımın doğru olup olmadığını bilmiyorum.Windows kurarken farklı şeyler yaptım galiba.Bilmiyorum doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.İlla bilgisayarcıya mı götüreyimŞu siteleri kullanmayın. Sürücülerini düzgün şekilde kurduysan, bios ayarların doğruysa ve işlemcini soğutuyorsan cihazın olması gereken performansı verir test mest yapmanıza gerek yok.
tuh ya kral
herhangi bir konuda yardima ihtiyacin yok, bios guncelle driver kur expo ac okey oyununu oynaKral yardım istiyorum bilsem sormam zaten yardım etceksen et yeter.
sağolun hocam kontrol edicem.Nasıl yapcağımı bilmiyorum ne yazıp bulabilirim.ayarlarını , güç kaynağını , biosu detaylı kontrol et donanım arızası olduğunu düşünmüyorum
Biostan Xmp veya Expo'yu etkin hale getir. CSM desteğini kapatıp 4G above decoding ve re size bar'ı da etkin hale getir. Bunun dışında yapman gereken bir ayar yok. Bir de işlemcin 90 derece üzerine çıkmasın yeterli.Bios ayarlarımın doğru olup olmadığını bilmiyorum.Windows kurarken farklı şeyler yaptım galiba.Bilmiyorum doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.İlla bilgisayarcıya mı götüreyim
sıfır sistemlerde ram bazen istenilen düzeyde çalışmaz girip aktif etmen gerekebilir , ısınma kaynaklı güç düşüklüğünden frenleme yapıyor olabilir ,sağolun hocam kontrol edicem.Nasıl yapcağımı bilmiyorum ne yazıp bulabilirim.