Bilgisayar Programcılığı Okunur mu?

zeynelhm

80+
Reaksiyon skoru
61
okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz

okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz

Programcılık okuyup normal iş aramana gerek yok. Kafan yeteri kadar çalışıyorsa kendin bir şeyler bile yapabilirsin. Evden bile çalışma imkanın var büyük şirketler için. Bence okunabilir.

Programcılık okuyup normal iş aramana gerek yok. Kafan yeteri kadar çalışıyorsa kendin bir şeyler bile yapabilirsin. Evden bile çalışma imkanın var büyük şirketler için. Bence okunabilir.
staj zorunluluğu var bildiğim yani bulabilir miyim staj ve sonrasında iş

staj zorunluluğu var bildiğim yani bulabilir miyim staj ve sonrasında iş

Ben stajı balon yapmıştım valla benim zamanımda. Ama stajyer zaten adam akıllı para almadığı için çoğu yer stajyerin çalışmasına izin verir. Olmadı ücret talep etmezsin 1 ay bedavadan çalışırsın, iş tecrüben olmuş olur. Gözlerine girersen de onlarla çalışmaya devam edebilirsin. Ama kendini "Bir firmada çalışmalıyım" diye şartlama.

Geri