Yardım Bilgisayar ramı az gösteriyor.

Broox

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar selamun aleyküm direk konuya geçeyim bilgisayarım bayağı yavaş çalıştığını farkettim görev yöneticisine girdiğimde ise şok oldum. Şuanda arkada minecraft, discord ve microsoft edge açık ve bilgisayar 50% cpu kullanıyor fakat Ram 90% civarlarında ancak minecraft 900mb ram Edge 350mb ram dıscord 200mb ram Anitmalware service executable 60mb ram ve diğer şeyler 5-10 mb ram kullanıyor ve bunları topladığımızda en fazla 1.6 en fazla en fazla desek 1.8 gb ram kullanıyor ve bilgisayar buna 90% diyor sistemim şu şekilde
İntel pentium g2020 2.9 GHZ
4GB DDR3 RAM
500GB HDD SEAGATE 7200 BARRACUDA
GT630 1GB
ve ram ilk slotta galiba ve ya ikinci slotta tam bilmiyorum fotosu altta, ramın slotu fark eder mi? ?
IMG_0934.jpg

Normal kardeşim benim pc boşta 1 .2 gb ram kullaniyor normal yani

1 tane ram var zaten ram çalışmıyor olsaydı direk pc açılmazdı

Arkadaşlar selamun aleyküm direk konuya geçeyim bilgisayarım bayağı yavaş çalıştığını farkettim görev yöneticisine girdiğimde ise şok oldum. Şuanda arkada minecraft, discord ve microsoft edge açık ve bilgisayar 50% cpu kullanıyor fakat Ram 90% civarlarında ancak minecraft 900mb ram Edge 350mb ram dıscord 200mb ram Anitmalware service executable 60mb ram ve diğer şeyler 5-10 mb ram kullanıyor ve bunları topladığımızda en fazla 1.6 en fazla en fazla desek 1.8 gb ram kullanıyor ve bilgisayar buna 90% diyor sistemim şu şekilde
İntel pentium g2020 2.9 GHZ
4GB DDR3 RAM
500GB HDD SEAGATE 7200 BARRACUDA
GT630 1GB
ve ram ilk slotta galiba ve ya ikinci slotta tam bilmiyorum fotosu altta, ramın slotu fark eder mi? ?
Alıntıyı görüntüle
Windows’un kendisi ve servisleri zaten o anki işlemlere göre 1,5-2 GB hatta bazen daha fazla kullanır. 4GB RAM için o kadar program açıkken değer gayet normal.

Bende sadece Chrome açıkken RAM %85 kullanımlara çıkıyordu.

Slot fark eder fakat bu hızla alakali birsey deil

farklı bir slota tak
Yapmasin zaten slotlar yanlis olsa gözukmez pc acilmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat hızladirmak için smart game booster indir %30 fark ediyor

Slotla alakası yok. PC zaten boşta RAM'in yarısını kullanıyor. Eh geri kalanı da sen yazmışsın zaten. Normal %90 olması.

Ve temizlik yapip termal macun yenile

Slotla alakası yok. PC zaten boşta RAM'in yarısını kullanıyor. Eh geri kalanı da sen yazmışsın zaten. Normal %90 olması.
Bende yarim saatir bunu anlatmaya çalisiyorum

Hocam siz anlamadınız ordaki şeyleri topladığımızda maks 1.8 gb falan yapıyor ama ram kullanımı 90% da benim ramım 2gb olsa doğru derim ama 1.8gb 4GB nin 45% i falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,769
Üyeler
191,162
Son üye
1lorianz
Geri