Selamlar anakartınız diski okumuyor öncelikle anakartınızın sata girişindeki soketi çıkarıp başka sokete takın. Eğer olmazsa anakart ile disk arasındaki veri akışının sağlandığı kabloyu değiştirin sata kablosunu. Eğer oda olmaz ise diskinizde bir arıza olduğunu düşünebilirim geçmiş olsun.kankalar pc reboot da kaldı klavyede çalışnıyor anlamadıgım bi şekilde bios a da giremiyorum acil yardım
en son biosta başka bi ssd seçtim ondan oldu ama nası deiştiricegimSelamlar anakartınız diski okumuyor öncelikle anakartınızın sata girişindeki soketi çıkarıp başka sokete takın. Eğer olmazsa anakart ile disk arasındaki veri akışının sağlandığı kabloyu değiştirin sata kablosunu. Eğer oda olmaz ise diskinizde bir arıza olduğunu düşünebilirim geçmiş olsun.
yine biosa girerek. Priority ayarlarını değiştirmen gerek windowsun kurulu olduğu disk üzerinden başlatıcaksın pcyien son biosta başka bi ssd seçtim ondan oldu ama nası deiştiricegim
kanka biosa giremiyorumwindowsu hangi diske kurduysan onun kablolarını kontrol et. Kablolarda sorun yoksa disk patlamıştır g.o
Mesaj otomatik birleştirildi:
yine biosa girerek. Priority ayarlarını değiştirmen gerek windowsun kurulu olduğu disk üzerinden başlatıcaksın pcyi
klavye çalışmıyosa anakartın üzerindeki bios pilini sök tüm kabloları çıkart bir kaç dk dur sonra pili tak çalıştırkanka biosa giremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavye çalışmıo nedensizce
kanka bios pili tam ekran kartının üstünde acil halletmem lazım napıxam yaaaklavye çalışmıyosa anakartın üzerindeki bios pilini sök tüm kabloları çıkart bir kaç dk dur sonra pili tak çalıştır
Kasanın arkasındaki powere gelen güç kablosunu çek power açık kalsın kapatma. Bilgisayarın açılış tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tutup çek bir kaç kez. Ardından güç kablonu tak ve çalıştır. Bide böyle dene tekrardan konuşalım.kanka bios pili tam ekran kartının üstünde acil halletmem lazım napıxam yaaa
yok yine olmuo klavye çalışsa biosdan halledicemKasanın arkasındaki powere gelen güç kablosunu çek power açık kalsın kapatma. Bilgisayarın açılış tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tutup çek bir kaç kez. Ardından güç kablonu tak ve çalıştır. Bide böyle dene tekrardan konuşalım.
klavyen bozuk bios pilini sök diyorum sökmem diyosun çözümü kabul etmiyorsan biz nabalım kargoyla gönder ben tamir edeyim madem .dyok yine olmuo klavye çalışsa biosdan halledicem
kanka bios pilini sökmem için ekran kartını çıkartmam lazım çıkartamıyorum deniyorum deniyorun olmuyorklavyen bozuk bios pilini sök diyorum sökmem diyosun çözümü kabul etmiyorsan biz nabalım kargoyla gönder ben tamir edeyim madem .d
öyle de o zaman. Ekran kartının vidalarını sök kablolarını sök ardından ekran kartının oturduğu yerde bi mandal bulunur onu aşağıya bastırıp çıkartıcaksınkanka bios pilini sökmem için ekran kartını çıkartmam lazım çıkartamıyorum deniyorum deniyorun olmuyor