Öneri Bilgisayar sandalyesi önerisi

500 liraya bunların hepsini bulman ay a yürüyerek gitmen kadar imkansız. Düz bir sandalye ye minder koyarsan bir çok sandalyeden daha konforlu olur.
sebeb nedir ki ? markaya para vermemek istemesi mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Terletme yapmaz değil mi?
tam incelemedim ama deriyse bu tarz koltuklar illa terletir plastikse işin daha kötü...

sebeb nedir ki ? markaya para vermemek istemesi mi
O fiyattaki koltuklar dayanıksız oluyorlar malzeme kalitesi rezalet oluyor. Marka koltuk dersen 5 bin TL ye bile var marka alınması taraftarı değilim.

O fiyattaki koltuklar dayanıksız oluyorlar malzeme kalitesi rezalet oluyor. Marka koltuk dersen 5 bin TL ye bile var marka alınması taraftarı değilim.
zaten fiyatı ilk önce malzeme kalitesi daha sonra marka belirlemiyormu ? 500 liraya kaliteli bi ofis koltuğu alabilir sağa sola yatmaz belki ama iş görür bence

zaten fiyatı ilk önce malzeme kalitesi daha sonra marka belirlemiyormu ? 500 liraya kaliteli bi ofis koltuğu alabilir sağa sola yatmaz belki ama iş görür bence
Ben 80 kilo biriyim Fileli ofis koltuğunu 1 sene de kırdım yaslanırken alttan vidası yerini attı 60 kilo falan değilsen alınırsa uzun süreli kullanılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,914
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri