eyer25pro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 482
size bir link atcam oradan kurun hocamevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hayır nasıl yapılıyor
size bir link atcam oradan kurun hocamevet
Kardeşinin bilgisayarını ödünç al. Bu yazdığım yolu uygula.evet
hocam rufusa gerek yok ben hep sdn nin videosundaki gibi yapıyorum sıkıntıda çıkmıyorKardeşinin bilgisayarını ödünç al. Bu yazdığım yolu uygula.
Windows 10 Yapılımı
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz İSO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFİ (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Birde böyle video çekmiştim eğer anlaşılıyorsa bunu izleyerekten de yapabilirsin:
forum.donanimarsivi.com
Kardeşinin bilgisayarını ödünç al. Bu yazdığım yolu uygula.
Windows 10 Yapılımı
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz İSO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFİ (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Birde böyle video çekmiştim eğer anlaşılıyorsa bunu izleyerekten de yapabilirsin:
şuan elimde flash bellek yok annemden isteyeceğim akşam getirirde bu ne kadar sürer ve kesinmidir acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam rufusa gerek yok ben hep sdn nin videosundaki gibi yapıyorum sıkıntıda çıkmıyor
burdanda bedava etkinşetire bilirsiniz windowsu ben öyle yaıyorum hep
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
hocam yazması 10 dk sürüyor umarım işe yarar yaramazsa sie tak çıkar linux linki atıcam öyle deneyelim birdeşuan elimde flash bellek yok annemden isteyeceğim akşam getirirde bu ne kadar sürer ve kesinmidir acaba
onu disabled yaptım uefiyi nerden açacağımhocam yazması 10 dk sürüyor umarım işe yarar yaramazsa sie tak çıkar linux linki atıcam öyle deneyelim birde
hocam siz birde dediğim gibi bir uefiyi açmayı deneseniz
hocam bu linke bir baksanızonu disabled yaptım uefiyi nerden açacağım
Ayarlarda bir sıkıntı görünmüyor. Deneme yanılma yoluyla öğreneceğiz. Depolama birimlerini BIOS görüyor. SSD'nide Boot ediyor ama açacak bir şey bulamıyor. Formattan sonra belli olur sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı diye.şuan elimde flash bellek yok annemden isteyeceğim akşam getirirde bu ne kadar sürer ve kesinmidir acaba
hocam sisteme legacy yani eski tipAyarlarda bir sıkıntı görünmüyor. Deneme yanılma yoluyla öğreneceğiz. Depolama birimlerini BIOS görüyor. SSD'nide Boot ediyor ama açacak bir şey bulamıyor. Formattan sonra belli olur sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı diye.
(Formattan önce Boot menüsüne girip CSM'e tıklayıp Launch CSM'i Disabled yapabilirsin. Ondan sonra formatını atabilirsin.)
hocam üstteki arkadaşın en son dediği şeyide yapabilirsinizaçıkmlı zaten bendede o uefi
Eğer Legacy olsaydı gene Windows'u açardı. Arkadaşın bilgisayarının UEFI desteği var.hocam sisteme legacy yani eski tip
hocam üstteki arkadaşın en son dediği şeyide yapabilirsiniz