Bak hemen üstte. Sen Advanced Menüye tıklamışsın. 2 sağ tarafında Boot yazıyor ona tıkla.
Bak hemen üstte. Sen Advanced Menüye tıklamışsın. 2 sağ tarafında Boot yazıyor ona tıkla.Alıntıyı görüntüle
Boot Option 1 yazan yere tıkla ve SSD'ini seç.
Hocam kasayı kapat bilgisayarı. PSU şalterini kapat. Şu mavi renkle işaretlediğim iki SATA portlarına takılı olan kabloların yerini değiştir sorunun çözülecek.Alıntıyı görüntüle
ssd gözükmüyor hocam baktım kablolar takılı gibi ama dediğim gibi çok anlamıyorum
hocam yaptım bu seferde ssd gözüküyor hdd gözükmüyor kablolardan birini yandaki girişlerden birine takiyimmiHocam kasayı kapat bilgisayarı. PSU şalterini kapat. Şu mavi renkle işaretlediğim iki SATA portlarına takılı olan kabloların yerini değiştir sorunun çözülecek. Alıntıyı görüntüle
Başta dediklerimi yapalım. Windows açıldı mı?hocam yaptım bu seferde ssd gözüküyor hdd gözükmüyor kablolardan birini yandaki girişlerden birine takiyimmi
Boot menüsünün sağ tarafında Exit menüsü var ona bas. Gelen ekranda Load Default Settings yap ve Save and Exit yap. Eğer gene açılmazsa Boot sekmesinin fotoğrafını tekrardan atarsan sevinirim.yok hocam yine siyah ekran var başta attığım gibi tek değişiklik biosta hdd yerine ssd gözüküyor
load optimized defaults var ona tıklıyorum ok diyorum ama f10 dediğimde henüz değişiiklik yapmadınız diyorBoot menüsünün sağ tarafında Exit menüsü var ona bas. Gelen ekranda Load Default Settings yap ve Save and Exit yap. Eğer gene açılmazsa Boot sekmesinin fotoğrafını tekrardan atarsan sevinirim.
Boot menüsünün fotoğrafını tekrardan atar mısın o zaman?load optimized defaults var ona tıklıyorum ok diyorum ama f10 dediğimde henüz değişiiklik yapmadınız diyor
sata portlarında yada kablolarında sıkıntı olabilir mi acaba hocamBoot Option 1 yazan yere tıkla ve SSD'ini seç.