Boot seçeneklerinden Windows yüklü depolama biriminie seçmen gerek. Yanlışlıkla SATA bağlantısını ya da SATA güç kablosunu çıkarmış olabilir misin? Ek olarak kasaya flash bellek takılı mı?Alıntıyı görüntüle
ekran şuanda bu şekilde kaldı sol üstte beyaz alt çizgi yanıp sönüyor ne yapabilirim lğtfen yardım edin
hocam anlamıyorum ya herhangi bir flash takılı değil ama başta söylediklerini açıklayabilirmisin rica etsemBoot seçeneklerinden Windows yüklü depolama biriminie seçmen gerek. Yanlışlıkla SATA bağlantısını ya da SATA güç kablosunu çıkarmış olabilir misin? Ek olarak kasaya flash bellek takılı mı?
Şuan SSD ya da HDD takılı mı?hocam anlamıyorum ya herhangi bir flash takılı değil ama başta söylediklerini açıklayabilirmisin rica etsem
Anakartın nedir? BIOS'a girer misin?evet ikiside var
BIOS'a girdikten sonra Ez Mode ekranı aktif olacak. Oranın sağ tarafında Boot cihazları olacak oranın fotoğrafını atar mısın?asus tuf b450m plus gamin giriyorum 1 saniye
hocam bütün kabolar takılı gözüküyor çokta anlamıyorum ne yapabilirimDüzenleme görünüyormuş hocam. SATA portlarına ters takmışsın. @tccc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip Boot sekmesine girebilir misin?
Dediğim gibi BIOS'tan F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip Boot menüsünün fotoğrafını atabilir misin?hocam bütün kabolar takılı gözüküyor çokta anlamıyorum ne yapabilirim