Sanmıyorum. Sistem görüyor çünkü. Windows'u Legacy olarak kurmuş olabilir. Tahminlerime göre CSM şuan Disabled durumda onu Enabled yaptırtacam arkadaşa.sata portlarında yada kablolarında sıkıntı olabilir mi acaba hocam
CSM yazana tıkla hocam. Karşına Launch CSM gelecek onu Enabled yap ve kaydedip çık.
enabled zaten hocamSanmıyorum. Sistem görüyor çünkü. Windows'u Legacy olarak kurmuş olabilir. Tahminlerime göre CSM şuan Disabled durumda onu Enabled yaptırtacam arkadaşa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CSM yazana tıkla hocam. Karşına Launch CSM gelecek onu Enabled yap ve kaydedip çık.
benim bildiğim csm yi kapatırsak pc daha hızlı açılır tabi destekleyen ekran kartlarındaSanmıyorum. Sistem görüyor çünkü. Windows'u Legacy olarak kurmuş olabilir. Tahminlerime göre CSM şuan Disabled durumda onu Enabled yaptırtacam arkadaşa.
hocam disabled yapıp uefiyi açma şansınız var mıenabled zaten hocam
KIOXIA'nın içinde Windows kurulu olduğuna eminsin dimi? Boot Option 1 yazana tıklayıp tekrardan fotoğraf atar mısın?enabled zaten hocam
donanımsal sıkıntı olabilir mi hocamKIOXIA'nın içinde Windows kurulu olduğuna eminsin dimi? Boot Option 1 yazana tıklayıp tekrardan fotoğraf atar mısın?
Şuanlık öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü SSD'yi Boot ediyor.donanımsal sıkıntı olabilir mi hocam
umarım hocam bios sıfırlamayıda denedi arkadaş dün ama yine sonuç alınmadı ondan düşündümŞuanlık öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü SSD'yi Boot ediyor.
fotoğrafı yükleyemedim ama hala sadece kıoxia ssd gozukuyor hocamKIOXIA'nın içinde Windows kurulu olduğuna eminsin dimi? Boot Option 1 yazana tıklayıp tekrardan fotoğraf atar mısın?
kardeşimin bilgisayarı varhocam elinizdfe başka bir bilgisayarınız var mı
umarım hocam bios sıfırlamayıda denedi arkadaş dün ama yine sonuç alınmadı ondan düşündüm
windows mu acaba pcfotoğrafı yükleyemedim ama hala sadece kıoxia ssd gozukuyor hocam
kardeşimin bilgisayarı var
Elinde Windows 10 format flaşı var mı?fotoğrafı yükleyemedim ama hala sadece kıoxia ssd gozukuyor hocam
kardeşimin bilgisayarı var