- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğim gibi 1 haftalık tatilde alabilirim umarım. Şu anda okuyorum 1 haftalık tatilde tanıdığın yanına gidip çalışacağım. Para verirse alırım direkt.Rica ederim rami aldıktan sonra görüşürüz
Hocam dediğim gibi 1 haftalık tatilde alabilirim umarım. Şu anda okuyorum 1 haftalık tatilde tanıdığın yanına gidip çalışacağım. Para verirse alırım direkt.Rica ederim rami aldıktan sonra görüşürüz
Eğer daha düşük bir bütceyle alabilirseniz 2. el de bakarızHocam dediğim gibi 1 haftalık tatilde alabilirim umarım. Şu anda okuyorum 1 haftalık tatilde tanıdığın yanına gidip çalışacağım. Para verirse alırım direkt.
Hocam eğer ki para verirse en az 700 TL civarı para verir. Bu yüzden bütçem o kadar düşük değil aslında. Ama umarım para verirEğer daha düşük bir bütceyle alabilirseniz 2. el de bakarız
Demek istediğim o değildi hani şuan 200 250 tlniz vardır almak istersiniz o paralara ararım pazarlık vs edebilirim satıcıyla .DHocam eğer ki para verirse en az 700 TL civarı para verir. Bu yüzden bütçem o kadar düşük değil aslında. Ama umarım para verir
Hocam şu an 350 TL param var fakat 2 hafta okul var daha. Ne olacağı belli değil. En iyisi 1 haftalık tatili beklemem olacak sanırımDemek istediğim o değildi hani şuan 200 250 tlniz vardır almak istersiniz o paralara ararım pazarlık vs edebilirim satıcıyla .D
Valla o paraya ben bi arayışa gireyim hocam işten kazandığınız para da cebinizde kalır hemHocam şu an 350 TL param var fakat 2 hafta okul var daha. Ne olacağı belli değil. En iyisi 1 haftalık tatili beklemem olacak sanırım
Hocam size zahmet olmazsa çok iyi olur.Valla o paraya ben bi arayışa gireyim hocam işten kazandığınız para da cebinizde kalır hem
5 tane falan ilana yazdım bile hocam pazarlık ediyorum. Pazarlığım bitsin aldıracağım sizeHocam size zahmet olmazsa çok iyi olur.
Hocam ben size yazı yazamıyorum da siz bana özelden yazar mısınız?Hocam size zahmet olmazsa çok iyi olur.
Hocam bu arada bilgisayarı temizledim güzelce. Elimde olan tek RAM i diğer slota taktım. Bilgisayar açıldı fakat görüntü gelmedi. Normal mi?Hocam ben size yazı yazamıyorum da siz bana özelden yazar mısınız?
Rami düzgünce oturtamamissinizdir.Hocam bu arada bilgisayarı temizledim güzelce. Elimde olan tek RAM i diğer slota taktım. Bilgisayar açıldı fakat görüntü gelmedi. Normal mi?
Hocam düzgünce kontrol ettim ama tekrar deneyip size net olarak yazayım.Rami düzgünce oturtamamissinizdir.
Hocam tekrar denedim güzelce taktım RAMi fakat dediğim gibi açılıyor ama görüntü gelmiyor. Normalde dönmeyen ekran kartı fanları dönüyor. Bilgisayar ortalama 3 dakika sonra kendini yeniden başlatıyor.Rami düzgünce oturtamamissinizdir.