Neler Yeni

Bilgisayar Son Zamanlarda Kasıyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam tekrar denedim güzelce taktım RAMi fakat dediğim gibi açılıyor ama görüntü gelmiyor. Normalde dönmeyen ekran kartı fanları dönüyor. Bilgisayar ortalama 3 dakika sonra kendini yeniden başlatıyor.
Ramleri silgiyle silip denermisin

7171132

80+ Bronze
Ramleri silgiyle silip denermisin
Hocam tek Ram var zaten, işlemciden uzak olan slota taktığım zaman sorun olmuyor. Fakat işlemciye yakın olan slota taktığım zaman ekran gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tek Ram var zaten, işlemciden uzak olan slota taktığım zaman sorun olmuyor. Fakat işlemciye yakın olan slota taktığım zaman ekran gelmiyor.
Sorunu çözdüm. Biraz riskli bir çözümü var. Anlatayım ama anakarta daha da zarar veren arkadaşlar için sorumluluk kabul etmiyorum :D Anakarttaki işlemci yuvasının pinlerinin bir kaçında yamukluk vardı. Evde de uzun ince bir cımbız vardı. Bu sayede onları düzelttim ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
Hocam, RAM aldım ve bugün elime ulaştı. Sisteme taktım ve sorunum %90 oranında düzeldi. Fakat gene çok az bir kasma oluyor, olur o kadar da :) Teşekkürler, sayenizde gereksiz yere SSD almaktan kurtuldum.
Güle güle kullanın hocam. Boşta kullanımınızı gördükten sonra kesin emindim ram olduğundan. Boşuna ssd almadığınıza ben de çok sevindim güle güle kullanin

Top Bottom