E EmreSrsln 80+ Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Emres 26 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarı başlatıyorum Windows başlatılamadı bunun nedeni yazılım veya donanım değişikliği olabilir diyor herhangi bir modu seçtiğinde alt kısımda bazı yazılar çıkıyor ve kendi kendine reset atıyor
Arkadaşlar bilgisayarı başlatıyorum Windows başlatılamadı bunun nedeni yazılım veya donanım değişikliği olabilir diyor herhangi bir modu seçtiğinde alt kısımda bazı yazılar çıkıyor ve kendi kendine reset atıyor
NeonPeekr 80+ Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 400 Dahası Reaksiyon skoru 157 Konum Otofuke, Japonya İsim Efe Benzil 26 Ocak 2023 #2 Sorununuzu biraz daha açın. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay
E EmreSrsln 80+ Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Emres 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ChunChunPeekr yazmış: Sorununuzu biraz daha açın. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay Devamı için tıklayın... Bilgisayar eski başka bir bilgisayarın harddisk ini taktım ve bu oluyor
ChunChunPeekr yazmış: Sorununuzu biraz daha açın. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay Devamı için tıklayın... Bilgisayar eski başka bir bilgisayarın harddisk ini taktım ve bu oluyor
NeonPeekr 80+ Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 400 Dahası Reaksiyon skoru 157 Konum Otofuke, Japonya İsim Efe Benzil 27 Ocak 2023 #4 EmreSrsln yazmış: Bilgisayar eski başka bir bilgisayarın harddisk ini taktım ve bu oluyor Devamı için tıklayın... Harddisk arızalıdır
EmreSrsln yazmış: Bilgisayar eski başka bir bilgisayarın harddisk ini taktım ve bu oluyor Devamı için tıklayın... Harddisk arızalıdır