Çözüldü✓ Bilgisayar Tavsiyesi

Batom0

80+
Reaksiyon skoru
3
20.000 liralık monitör lazım bide rtx ekran kartı lazım bana bu kadar kriterler bide ram 8gb olmasın 16 üstü zaten genelde bu fiyatlarda 8gbram olmuyo diye biliyorum şimdiden teşekkürler

Hocam şimdi bütçeniz 20000 tl
Monitör dahil bir sistem olacak değil mi

Bütçenize 250 tl aşıyor belki başka monitör veya sistem de bulunabilir hem konuyu tekrar yükseltmiş olurum hem de daha iyi öneriler gelebilir

Bütçenize 250 TL aşıyor belki başka monitör veya sistem de bulunabilir hem konuyu tekrar yükseltmiş olurum hem de daha iyi öneriler gelebilir
kesinlikle öndermiyorum bu sistemi darboğaz kokuyor sistemde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3060 ti gibi güçlü bir ekran kartını tam kapasite kullanmak için ryzen 5600 lazım minimum

3060 ti gibi güçlü bir ekran kartını tam kapasite kullanmak için ryzen 5600 lazım minimum
Hocam yer yer olur yazdığınız kadar darboğaz olmaz.
Hocam ilerleyen zamanlarda o yer yer darboğazları yememek için işlemciyi yükseltebilir

sana amd tarafında daha can alıcı bir sistem önerebilirim parça bileşen kalitesi üst sınıf olacak şekilde rtx tarafında 12100f ile 3060 ti sistemler var hep şahsen ben 12100f 20k bütçede sığdırmazdım

Hocam yer yer olur yazdığınız kadar darboğaz olmaz.
Hocam ilerleyen zamanlarda o yer yer darboğazları yememek için işlemciyi yükseltebilir
Hocam benim bulamadığım daha iyi bir sistem bulabilirseniz paylaşın zaten ben de hem konuyu yükseltmek hem de bir kaç siteye bakarak bu sistemi buldum

sana amd tarafında daha can alıcı bir sistem önerebilirim parça bileşen kalitesi üst sınıf olacak şekilde rtx tarafında 12100f ile 3060 ti sistemler var hep şahsen ben 12100f 20k bütçede sığdırmazdım
Hocam arkadaş nvidia ekran kartı ve monitor dahil bir sistem istiyor

bu sistem güzelmiş fakat ben rtx gibi bir sistem istiyorum

darboğaz yapar diyoar

bu sistem güzelmiş fakat ben rtx gibi bir sistem istiyorum
şu sisteme bakabilirsin. bende stop var gözüküyor özelleştire basınca stok yok gösteriyor. yapabilirsen anakartı b550m yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,490
Üyeler
199,811
Son üye
paxera

Geri