Bilgisayar tek seferde boot atmıyor

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,478
Güç tuşuna basınca PC kasasındaki fanlar başlıyor çalışmaya ama sonrasında hemen boot atmıyor tahminimce 2 seferde boot atıp masaüstü açılıyor bu normal bir durum mu yoksa anormallik var mı. İlk seferde fanlar çalışıyor ardından ekran daha gelmeden anlık gücü keser gibi oluyor ve masaüstüne ilerletiyor. Hata vesaire almıyorum acaba bios dan ayar mı yapmak lazım hızlı boot atsın diye?

Açınca fanlar çalışıp anlık güç kesip tekrar açıyordu format atınca düzeldi sizde de böyle mi oluyor

Açınca fanlar çalışıp anlık güç kesip tekrar açıyordu format atınca düzeldi sizde de böyle mi oluyor
Tuşa basıyorum fanlar falan devreye giriyor sonra kapat aç gibi olup tekrar çalışıp bios kısmı geliyor hani marka logosu altta f3 del basın falan ondan sonra masaüstü ekranı geliyor yaklaşık fullsurec Max 20 saniye sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde nedense bir sorun var yeni güncellemeyi yükleyemiyorum windowsta hata oluştu diyip ya sorun var diyor tekrae format atmam gerekiyor galiba güncelleme yükleyemiyorum windowsta

Geri