Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar Temizliğinin Önemi (Bilgisayarı Isınanlar Buraya)

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar Merhaba Daha Demin Arkadaşlarla phasmophobia Girdik Baktım Ekran kartı 77 biraz tırsıttı Boşta ise 40 derece "Sistemim İmzada" Arkadaşlar kapattım pc yi çektim fişten detaylı temizlik yaptım açtım kasanın önünü fanları tek tek temizledim psu nun altındaki tozluğu temizledim işlemci fanını sildim ekran kartına Kompresör Tuttum baya bir toz Çıktı sonra üstünü peçeteyle sildim egzoz fanınıda hallettim kasayı da sildim ve 77 derece oyunda ve 40 derece boşta gören pc şuan boşta 30 derece Yükte 72 derece Yani anlayacağınız Baya baya bir fark ettiriyor.

Kasayı Temizlemeden Önce:
Ekran Kartı : Yükte 77 Boşta 40
İşlemci: Yükte 50 Boşta 40

Temizlikten sonra :
Ekran kartı : Yükte 72 Boşta 30
İşlemci : Yükte 46 Boşta 32

Anlayacağınız hemen tedirgin olmayın arkadaşlar temizleyin Uv de yapabilirsiniz deneyin denemekten vazgeçmeyin :) İyi akşamlar.

7.04.2021

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Deltat
Bende bunu yapmistim , benim sonuc 65 derece yuk altinda olan gpu temizledikten sonra 53 dereceye inmisti yuk altindayken

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bunu yapmistim , benim sonuc 65 derece yuk altinda olan gpu temizledikten sonra 53 dereceye inmisti yuk altindayken
Şuan tek sorunum Furmark testinde %98 gpu kullanımında ve %42 fan ayarında 79-80 olması normal oyunlarda %70-83 yük kullanır ozamanlar ise %42 de 72-75 derece arası furmark çok zorladığı için sonuçları yükseltiyor

Top Bottom